Depinde. eu cand am tinut post mai mult am stat nemacata pentru ca mancarurile de post nu-mi plac.
deci decat sa stai nemancata mai bine te concentrezi pe examene si te spovedesti, impartasesti dupa aceea .
Eu sunt ateu de pe la 12 ani si nu am tinut niciodata post nu m-am impartasit/spovedit de fapt am vreo 11 ani de la ultima intrare in biserica, la varsta ta energia si proteinele ti le ei numai din macarea care nu e de post, daca vei tine post iti va scadea energie si te vei simti obosita insa daca esti asa credincioasa si ti mortis sa te impartasesti n-ai decat, acum depinde si de organism
PS:credinta nu te ajuta sa faci nimic trebuie doar sa ai incredere in tine
Pointless...trebuie sa fi perfect odihnita si plina de vitamine... postul e fara sens la chestii de astea. Daca nu ai invatat nimic postul nu-ti mareste nota.Si daca ai invatat nu-ti scade nota daca nu ti post.
Nu tine post de afecteaza! Mananca ciocolata inainte sa te apuci de invatat te ajuta sa retii mai repede
Nu tin post pentru examen. Tin post pentru a ma impartasii de Sfintii Apostoli Petru si Pavel.
misauratcuviata întreabă: