Mama, daca eram in locul tau intram in soc si lesinam direct. Si chiar cred ca e adevarat, doar nu ai asa o imaginatie :o! oricum, super tare, n-as fi rezistat in locul tau. :*
Fi serios! Nici sa mi se intamplae nu as crede! Am vazut si eu diavoli si vampiri si varcolaci dar nu ingeri, ceea ce e ciudat! Oare eu nu sunt pazit de nimeni sau sunt pazit de un lucru, unul intunecat! Poate un vampir sau altceva.Pentru alti ar fi fost infricosator, dar pentru mine nu prea si de ar fi fost real! Totusi ai o imaginatie bogatasau la-i luat de pe vreun site, iar atunci este doar o prostie
Deci prima data am zis ca o investezi nu stiu daca e asa sau nu... ajunsesem al omul negru sau ce ai zis tu si-mi trimite o fata un mesaj ...si am melodia '' HAPCIU'' e un copil mic care stranuta. este ora 0:45. imagineaza-ti ca sunt singura acasa am 13 ani si este lumina stinsa cred ca m-am speriat mai rau decat te-ai speriat tu in aceasta poveste
Doamna de religie de la scoala ne-a povestit: S-a intmplat intr-o tara cam prin 2001 sa plece parintii unui copil de aproximativ 5 ani pe copila au lasat-o pe balcon sa se joace pe o paturica copila se aplecase pe bara de la balcon si a cazut de la etajul 4 dar fetita nu se lovise fiindca a fost Maica Domnului si pe copila a prins-o intr-o mana iarin cealalta mana il avea pe Isus. Dar pana sa o ia pe copila mai intai a cazut pe o sarma de rufe si pe urma o prinsese pe copila.Maica Domnului dupa ce a prins-o pe fetita a lasat-o jos pana sa cate pe sarma se lovise fetita la cap.Vecini cand au vazut-o pe fetita o stiau asa ca au sunat la parintii ei parintii venisera sa o duca la spital ca se lovise destul de rau la cap Doctorul a luat-o pe fetita si a antrebato daca isi mai aduce aminte ceva si s-ia adus aminte cand pe ia o loase Maica Domnului dar Doctorul nu a crezut-o si a zis ca este de la lovitura capului dar parintii ei iau spus Doctorului ca ia nu Minte!
Mie mi s-a parut faccinant! e ceva nemaiintalnit. Sa stiti ca nu mint credeti-ma pe cuvant!
misauratcuviata întreabă: