Cred (si sper) ca si ea imi impartaseste aceleasi sentimente, si ea ducandu-mi dorul, simtindu-se bine dar probabil ca e si e speriata ca si mine. Eu asa m-am gandit. Dupa cat timp devine momentul potrivit? Uneori e prea devreme, alteori e prea tarziu.
Asa e... uneori e prea devreme, alteori e prea tarziu [mai lasa sa mai treaca macar o saptamana apoi incearca sa o inviti din nou[ceva ma face sa cred ca refuzul acela are legatura cu parintii ei]
Multumesc, Mona.
N-ai pentru ce...
Vad ca scrii nu numai corect ( am ajuns sa ma mir de asta! ) ci si frumos, clar, logic, divers.
Cred ca ai abuzat deja de talentul tau pe net cu aceasta domnisoara.
S-a creat cumva o obisnuinta ca acolo " va intilniti" si va spuneti chiar si micile secrete.
Spune-i ca vrei sa schimbi ordinea si ca ai vrea sa vorbesti cu ea face to face. E aiurea ca, fiind in aceeasi localitate sa nu va fi intilnit deja, la cita empati-simpatie pare sa fie intre voi.
Fii mai ferm si invit-o cu o tinta precisa. De tipul" iau bilete la filmul x si as vrea sa mergem impreuna. La ce ora ai vrea sa ne vedem?" ( sau alte variante, dar asa, ca o decizie deja sa apara).
Fetelor le plac baietii hotariti. Arata-i ca stii ce vrei ( cu politete desigur) si nu mai astepta alte semne si semnale.
Multumesc, am luat in considerare raspunsurile dumneavoastra(mona, michelia, mrsoapte) si o sa trec la fapte in decursul urmatoarelor 1-2 zile. O sa va tin la curent.
Da...frumoasa povestioara asta!
Iata cum as proceda eu: nu ma intereseaza cat timp a trecut sau faze d-astea! Spun ce simt, ce cred, ce vreau, ce sper... exact in momentul prezentului!
O tehnica subtila de abordare, este: ma gandeam ca locul potrivit, pentru noi, in X seara, este la un suc la locul Y!
Vino direct cu propunerea! Arata-i ca stii exact cand vrei sa o scoti si, unde sa o duci!
De obicei, fetele care sunt mai mari decat barbatii, ii privesc un pic de sus!
Incearca sa-i arati ca esti pregatit sa iei "taurul de coarne"!
In legatura cu subiectele de discutie...nu-ti face o coregrafie! Nu pleca, cu lectia invatata de-acasa!
In functie de moment, vino cu subiectul Kodak!
Un surplus de amuzament (glume sau intamplari amuzante), aduce un maaare veneficiu intregii intalniri!
NU TE PANICA...sunt sigur ca te vei descurca!
Gandeste-te ca esti baiat (viitor barbat) si, femeile trebui sa fie plastelina, in mainile tale!
Succes!