| AwesomeGoals a întrebat:

Buna sau salut, pentru cei prezenti. Deja ma simt rusinat ca ma pregatesc sa pun intrebarea mea, dar asta e, asa ca o sa incep :
Am 17 ani si imi plac taberele sportive. Acum 7-8 luni am fost intr-una dintre aceste tabere si am cunoscut o fata(18 ani) foarte draguta cu care am si niste lucruri in comun. In perioada acestei tabere am stat de vorba cu ea de cate ori am avut ocazia, iar in ultima zi, la focul de tabara, chiar am fost apropiati, ne incalzeam unul pe celalalt, cantam impreuna, etc. Timpul a trecut, ne-am intors acasa, ea presata de mama ei, profesoara de fizica, si de tata, profesor de HABARN-AMCE n-am putut sa ne intalnim. Ea se pregatea de teste, teze etc iar legatura s-a mai stins. Am pastrat totusi legatura prin intermediul internetului. Acum trecem la partea mai serioasa. Acum 4-5 zile in timp ce vorbeam despre rutinele noastre zilnice am incercat sa o invit in oras dupa ce i-am spus ca mi s-a facut dor de dansa, aratand si ea la randul ei acelasi lucru, refuzandu-ma insa frumos, pe motiv ca este ocupata si ca nu poate. Am crezut-o, mai ales pentru ca saraca trecea printr-o perioada grea, o recuperare dupa o ruptura de ligamente la piciorul drept; dupa ce a ajuns sa stea singura in banca, prietena sa cea mai buna mutandu-se cu alta fata (lucru povestit de aceasta mie, eu incercand sa o consolez i-am dat niste sfaturi, i-am oferit sprijinul meu in caz de orice si in final reusind sa o mai imbunez.). In sfarsit intrebarea(-ile) mea(-le) : Cum o invit in oras pe aceasta cale virtuala? A trecut destul timp de la precedenta mea incercare? Ce subiecte de conversatie sa adopt inainte de aceasta cerere? (hobby-urile, rutina ei, lucrurile ce ii plac, ce nu ii plac fiind deja abordate). Astept si eu niste sfaturi, ceva. Mersi ^ ^.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu zic sa nu mai insisti deocamdata, lasa sa mai treaca ceva timp

| AwesomeGoals explică (pentru mona):

Cred (si sper) ca si ea imi impartaseste aceleasi sentimente, si ea ducandu-mi dorul, simtindu-se bine dar probabil ca e si e speriata ca si mine. Eu asa m-am gandit. Dupa cat timp devine momentul potrivit? Uneori e prea devreme, alteori e prea tarziu.

| mona a răspuns (pentru AwesomeGoals):

Asa e... uneori e prea devreme, alteori e prea tarziu [mai lasa sa mai treaca macar o saptamana apoi incearca sa o inviti din nou[ceva ma face sa cred ca refuzul acela are legatura cu parintii ei]

| AwesomeGoals explică (pentru mona):

Multumesc, Mona.

| mona a răspuns (pentru AwesomeGoals):

N-ai pentru ce...

| michelia a răspuns:

Vad ca scrii nu numai corect ( am ajuns sa ma mir de asta! ) ci si frumos, clar, logic, divers.
Cred ca ai abuzat deja de talentul tau pe net cu aceasta domnisoara.
S-a creat cumva o obisnuinta ca acolo " va intilniti" si va spuneti chiar si micile secrete.
Spune-i ca vrei sa schimbi ordinea si ca ai vrea sa vorbesti cu ea face to face. E aiurea ca, fiind in aceeasi localitate sa nu va fi intilnit deja, la cita empati-simpatie pare sa fie intre voi.
Fii mai ferm si invit-o cu o tinta precisa. De tipul" iau bilete la filmul x si as vrea sa mergem impreuna. La ce ora ai vrea sa ne vedem?" ( sau alte variante, dar asa, ca o decizie deja sa apara).
Fetelor le plac baietii hotariti. Arata-i ca stii ce vrei ( cu politete desigur) si nu mai astepta alte semne si semnale.

| AwesomeGoals explică (pentru michelia):

Multumesc, am luat in considerare raspunsurile dumneavoastra(mona, michelia, mrsoapte) si o sa trec la fapte in decursul urmatoarelor 1-2 zile. O sa va tin la curent.

| MrSoapte a răspuns:

Da...frumoasa povestioara asta!
Iata cum as proceda eu: nu ma intereseaza cat timp a trecut sau faze d-astea! Spun ce simt, ce cred, ce vreau, ce sper... exact in momentul prezentului!
O tehnica subtila de abordare, este: ma gandeam ca locul potrivit, pentru noi, in X seara, este la un suc la locul Y!
Vino direct cu propunerea! Arata-i ca stii exact cand vrei sa o scoti si, unde sa o duci!
De obicei, fetele care sunt mai mari decat barbatii, ii privesc un pic de sus!
Incearca sa-i arati ca esti pregatit sa iei "taurul de coarne"!
In legatura cu subiectele de discutie...nu-ti face o coregrafie! Nu pleca, cu lectia invatata de-acasa!
In functie de moment, vino cu subiectul Kodak!
Un surplus de amuzament (glume sau intamplari amuzante), aduce un maaare veneficiu intregii intalniri!
NU TE PANICA...sunt sigur ca te vei descurca!
Gandeste-te ca esti baiat (viitor barbat) si, femeile trebui sa fie plastelina, in mainile tale!

Succes!