| Andra4862 a întrebat:

Buna! Deci eu am zis ca imi place școala dar în casa am diferite crize, azi a fost una din acele crize. Totul a început când am avut de dat un concurs până la ora 18, eu am încercat să îl rezolv dar mai aveam un singur ex și am zis sa o rog pe mama sa ma ajute, ea a venit a încercat să imi explice, doar ca eu nu mai stiam sa fac o împărțire(stiu ca suna amuzant) și când mama a văzut ca nu stiu sa o fac mi-a dat o palma peste cap de simțeam ca o sa imi cadă capul, am inceput sa plang logic și mama mi-a dat mai multe astfel de palme până când am inceput mai mult sa urlu decât sa plang, ea s-a enervat și a zis sa ma descurc singura (precizez ca era 17:40 si la 18 trebuia să predau și eram crizata) și eu în criza mea am zis,, Te rog vino sa ma ajuți sau ma arunc de pe balcon" nu stiu de unde am scos asta, niciodată nu m-as sinucide pentru nimic, dar am scos replica asta, mama a rămas șocată și a venit sa ma ajute pentru ca se temea ca am sa fac acel lucru. Imi pare ASA DE RAUUU și chiar nu am vrut să zic ca ma arunc pe geam, am vazut ca mama caută pe telefon cursuri de psihologie... Ce sa fac, ma simt așa de prost, va rog sa nu dați comentarii în care sa va bateti joc ci va rog sa imi ziceti ce sa fac ca sa ma ierte sau măcar sa nu mai fie așa suparata.

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu îți mai dădeam una, ca să pun capac.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu nu prea inteleg.Ce fel de concurs era? Se pot da acum acasa? Daca primesti ajutor care mai e scopul?

Spune-i mamei tale ca violenta fizica nu te ajuta in astfel de situatii.Iar daca ai spus vorba aia, poate undeva in capul tau exista gandul, nu ai de unde sti. La psiholog poti merge oricand, nu trebuie sa ai probleme pentru asta.

| Andra4862 explică (pentru dullcat):

E un concurs online, stiu ca nu e corect să fiu ajutată... Multumesc de răspuns laughing

| dullcat a răspuns (pentru Andra4862):

Ok. laughing Fain asa, ce sa zic.Eu nu am avut parte de asa comoditate.Ma luau toate transpiratiile in momentele dinaintea inceperii propriu zise, mai ales cand ne puneau sa inchidem telefoanele si sa le punem in fata (pentru ca eram obisnuita sa verific mereu ceasul), sa lasam ghiozdanele in spatele clasei, etc. Cu siguranta iti poti reevalua pozitia in astfel de momente.Eu nu cred ca merita sa te crizezi cand dai un concurs in propria camera, nu te streseaza restul participantilor sau profii supraveghetori, poti primi ajutor etc.

| Nirvanaaa a răspuns:

Du-te și discuta cu mama ta. Asigur-o ca nu ai intenții suicidale. E clar ca s-a speriat. Ar fi bine sa o liniștești, nu lăsa treaba așa.

| sammie a răspuns:

Bună, scumpo! Îi poți zice mamei tale că nu trebuie să-ți găsească psiholog, spune-i că ai făcut doar o glumă absurdă.
Cereți iertare mamei tale și spune-i că nu îți place atunci când ea îți dă palme când nu înțelegi ceva sau când uiți ceva. Spune-i că mai aveai puțin timp și te grăbeai. Discută cu ea și ajungeți la un punct în favoarea amândurora.

| Continchiscontsters a răspuns:

Sa speriat pentru ca îi pasă de tine cu Adevărat și sa gândește la binele tău

| ShinigamiX a răspuns:

Lol. Zi mamei ta ca ai glumit? ca nu si de gand sa te arunci niciodata. Si cere-ti iertare. Saraca...
Cele mai grele cuvinte, iarta-ma si te iubesc