Buna.Eu nu prea inteleg.Ce fel de concurs era? Se pot da acum acasa? Daca primesti ajutor care mai e scopul?
Spune-i mamei tale ca violenta fizica nu te ajuta in astfel de situatii.Iar daca ai spus vorba aia, poate undeva in capul tau exista gandul, nu ai de unde sti. La psiholog poti merge oricand, nu trebuie sa ai probleme pentru asta.
Ok. Fain asa, ce sa zic.Eu nu am avut parte de asa comoditate.Ma luau toate transpiratiile in momentele dinaintea inceperii propriu zise, mai ales cand ne puneau sa inchidem telefoanele si sa le punem in fata (pentru ca eram obisnuita sa verific mereu ceasul), sa lasam ghiozdanele in spatele clasei, etc. Cu siguranta iti poti reevalua pozitia in astfel de momente.Eu nu cred ca merita sa te crizezi cand dai un concurs in propria camera, nu te streseaza restul participantilor sau profii supraveghetori, poti primi ajutor etc.
Du-te și discuta cu mama ta. Asigur-o ca nu ai intenții suicidale. E clar ca s-a speriat. Ar fi bine sa o liniștești, nu lăsa treaba așa.
Bună, scumpo! Îi poți zice mamei tale că nu trebuie să-ți găsească psiholog, spune-i că ai făcut doar o glumă absurdă.
Cereți iertare mamei tale și spune-i că nu îți place atunci când ea îți dă palme când nu înțelegi ceva sau când uiți ceva. Spune-i că mai aveai puțin timp și te grăbeai. Discută cu ea și ajungeți la un punct în favoarea amândurora.
Sa speriat pentru ca îi pasă de tine cu Adevărat și sa gândește la binele tău
Lol. Zi mamei ta ca ai glumit? ca nu si de gand sa te arunci niciodata. Si cere-ti iertare. Saraca...
Cele mai grele cuvinte, iarta-ma si te iubesc