| shadow23 a întrebat:

Scrieti-mi cate ceva despre voi si ce v-ar placea sa primiti si sa nu primiti cadou >:. funda pentru cel mai frumos raspuns!

4 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Despre mine? nu cred ca merita.am mai scris de multe ori despre mine aici. daca o sa te uiti la raspunsurile mele date pana acum, o sa iti dai seama de multe lucruri despre mine, nu mai are rost sa tot zic aceleasi lucruri.
cadouri? nu am cerut niciodata caduri, nici macar cand era ziua mea de nastere.imi e de ajuns faptul ca prietenii mei si familia mea imi sunt alaturi.ma multumesc si cu asta.ba chiar repet acest lucru mereu cand se apropie ziua mea.nu cer cadouri nici de la iubitul meu.nu vad de ce as face-o.nici macar de aniversarile pe care le avem.ma multumesc cu o cina pregatita de el si cu faptul ca m-a mai suportat o vreme.
in general prefer cadourile simbolice, nu cele care dupa un timp se rup, se termina sau se demodeaza(ca de exemplu hainele, parfumul, fardurile, bijuteriile)

| kindness a răspuns:

Eu vreau o placa de par de aia buna! laughing asta imi doresc cadou de ziua mealove struckcare este pe 14 septembriehappy

| lollipop_6643 a răspuns:

Hmmm... cred ca cel imi fm cadou il pot primi doar de la pr meu :X:XX:.
iar ce nu-mi place sa primesc; cadou... a sunt bibelourile acelea stupide pe care le primesc de cate ori cineva afla in ultimul moment ca e ziua mea. Cred ca am vreo suta bleah

| OOodesOOo a răspuns:

Deci despre mine: laughing

am 14 ani, parul saten, cret, 1:60 innaltime, ochii verzi, sunt cam certareatalaughing nu suport persoanele foarte modeste

cel mai frumos cadou pentru mine ar fi ...depinde de la cine vine daca e de la cineva apropiat poate fi oricewinking

daca e de la cineva care imi e doar amic...place de par si i-as zice sarumanasmug laughing

sper cateam ajutat

papa:*:*:*