| Crissssssss a întrebat:

Aseara am avut banchetul am terminat clasa a4a si m-am despartit de doamna invatatoare o iubeam enorm de mult,iar acum plang in continu am incercat sa ma gandesc ca o sa o vad prin scolala dupa vacanta, dar asta nu ma ajuta am incercat sa imi fac ceva de lucru nu am putut tot la ea ma gandeam am incercat sa ma uit la poze cu ea tot plang am incercat sa ma gandesc la colegi tot plang CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| LoOvE a răspuns:

Offf...am, trecut si eu prin asta.Si ce e culmea ca si la mine s-a repetat povestea, pentru ca eu am termint cls 8 si la fel fac.Normal ca imi e dor de colegi si de profesori (la tine d.na invatatoare) dar cu timpul o sa te impaci cu ideea si o sa iti continui viata. Uite, tu ai un avantaj pe care eu nu il am:de la anul eu nu o sa ma imi intalnesc cu niciunul, DARRR tu ve-ti fi toti in aceeiasi clasa si va veti continua scoala inca 4 ani de acum incolo IMPREUNA.PLus ca d-na invatatore va fi in aceeiasi scoala si o vei putea veedea in fiecare zi.Pentru numele lui Dumnezeu, incearca sa gandesti pozitivvvv.Nici macar nu i-ai pierdut, dar eu ce sa mai zic? Eu am motive sa plang ca nu o sa-i mai vad, Dar tu nu 8intleg de ce asa drama faci? Poate esti nostalgica ca ti-ai termionat jumatate din gimnaziu iar la anul va urma cealalata jumatate. Poate plangi pentru ca sti ca niciodata nu vei mai putea sa traiesti anii, clipele, momentele frumoase petrecuter in acesti 4 ani.Ai ras impreuna cu ei, ai plans, te-ai distrat, ai iubit cu sufletul si inima ta de copil...si de ce nu, o vei face si de acum incolo, doar ca te vei mai maturiza si vei suporta mai usor aceste clipe de "luat ramas bun".Vei vedea ca o noua mica etapa incepe in viata ta, una si mai frumoasa si mai interesanta.

Si ajungand la intreabrea ta "ce sa fac": iti repet inca odata :GANDESTETE ca nu ii pierzi.Tot cu ei vei fi si in urmatorii 4 ani si poti sa te gandesti la profesorii noi si muuuuulti pe care ii vei avea.Nu va mai vi doar unul cu care sa faci fiecare ora cu elhee hee.In fiecare ora va veni altul si altul.Eu m-amk acomodat greu cu ideea ca in fiecare ora voi avea un alt profesor si nu pe d.na invatoare.Gandeste POZITIV :**

Eu ma duc sa invat pentru examene pe care o sa le dau sa intru la liceu.:* Paaa!

p.s-Asculta-mni sfatul.Stiu si eu situatia prin care treci!

6 răspunsuri:
| TheExpert01 a răspuns:

Cea mai stupida poveste din viata mea pe care am putut saa o citesc/aud! O sa te vezi cu ea DE CEL PUTIN 1 DATA PE LUNA ca o sa vina la noi si la noi a venit eu am trecut a 6a rolling on the floor n-am mai auzit asa ceva!

| maria4567 a răspuns:

Culcatestraight faceiesi cu prietenii, joacaate, asc muzica distreazate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti vorbi cu dansa la telefon. Si in felul acesta nu vei mai fi trista.

| Crissssssss explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de sfat! Este foarte bun!

| Crissssssss explică:

Dar toata vacanta n o m-ai pot vedea pe doamna invatatoare! Pentru ca este din alt oras!

| TudoraGabriela a răspuns:

Buna.Si eu am aceeasi problema. Poti sa-ti suni colegii si sa rogi pe cineva sa o sune pe doamna ta si sa va intalniti
Sau
iti poti cchema colegii intr-un parc si sa va duceti acasa la doamna invatatoare sa-i faceti o surpriza in cazul in care sta in apropiere.
Sau
iti poti face un dus dupa unghiile si parul.Un fel de SPA acasa.
Sper ca te-am ajutat. Pupici!