| Shara17 a întrebat:

Sunt impruna cu un baiat de aproape o luna si ne intelegem foarte bine, doar ca de la un timp mi se pare ca nu mai tine la mine asa de mult ca inainte ( poate spuneti voi " ehh ce relatie e aia de o luna" pai sa stiti ca este ceva si noi am fost unul dintre rarele cazuri in care scanteia s.a aprins foarte repede, noi placandu.ne de vreo 2 ani). Nu este genul de baiat care sa imi ia flori sau sa imi ia cadouri scumpe si asta imi place, in schimb imi canta si la chitara si sta cu mine in fiecare zi, dar cand iesim si cu prietenii lui nu se comporta cu mine la fel ca atunci cand suntem doar noi 2 si nu se pune problema ca i.ar "fi rusine cu mine"! Doar nu stiu cum sa.i arat ce ma deranjeaza de fapt, va rog sunt foarte confuza si de mine! sad

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Doar nu stiu cum sa.i arat ce ma deranjeaza de fapt''

Nu trebuie sa-i arati! Trebuie sa-i spui!
E normal ca, atunci cand sunteti intr-un grup, sa fie mai retinut. Nu puteti sa va sarutati intr-una sau sa va giugiuliti de fata cu ceilalti, pentru ca ar fi lipsa de bun simt.
Trebuie sa intelegi asta.Pe de alta parte, e bine sa-i spui ce te deranjeaza. Comunicarea e importanta. Daca nu ii spui si strangi asa in tine, nu o sa se ajunga departe.Deoarece e posibil ca mai tarziu, cand va veti certa, sa 'explodezi' si sa-i spui tot ce ai pe suflet.Si nu o sa-i cada bine cand o sa-i enumeri toate lucrurile care te-au deranjat si care trebuiau spuse la momentul potrivit.

Spune-i mereu ce te apasa si clarificati totul.Asa,te vei simti mai bine si vei fi linistita!

2 răspunsuri:
| AleCSanDruCF a răspuns:

Pai eu zic ca a gasit pe altcineva, si se teme sa iasa cu tine in public pentru a nu fi vazut de cine nu trebuie, poate ca vrea sa-ti arate ca te place doar cand sunteti doar voi 2, nu cand sunteti cu prietenii vostri. Incearca sa-i spui asta, nu cred ca l-ar deranja! Multa bafta!

| Shara17 explică:

Multumesc mult pentru ajutor si tie Mon1ca cat si tie AleCSanDruCF :*!