| SmileForever3 a întrebat:

Buna,scuze dar nu stiu daca asta e categoria chiar potrivita dar..Am si eu o problema: imi place de un baiat care e in clasa cu mine, dar el nu stiu daca simte la fel.Pe net,il bag doar eu in seama, el mereu spunand ca uita..La scoala,vine mereu si imi ciufuleste parul,adica se joaca in el mereu doar ca sa ma enerveze, eu mereu rad si ii zic sa ma lase in pace( doar in gluma si el stie asta)sau vine si "ma impunge" cu degetul pe burta sau ma gadila.Nu stiu ce sa cred..ma place sau nu? Fara pareri in bataie de joc. Funda :* Multumesc

Răspuns Câştigător
| BLeur a răspuns:

Bună.

Este un semn că te place ăsta, deci poţi să îi răspunzi tot la fel prin aceleaşi gesturi şi mai improvizezi tu.

| SmileForever3 explică (pentru BLeur):

Nu stiu ..adica..imi e rusine..doar ca pe net nu ma baga in seama, doar eu o fac.La scoala insa, iese in pauza si vine cu cateva minute inainte sa se sune special ca sa ma ciufuleasca si gadile..si se pune la mine pe banca.

| BLeur a răspuns (pentru SmileForever3):

Fă şi tu ceva mai mult, eşti în stare doar. :*

3 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Categoric te place ori e cam infatil.Vb cu el pe chat si o sa vezi ca asa e. Dubios e ca nu incearca sa iti spun ceea ce simte si nu pare chiar genu ala retras.Vb cu el si incearca sa aflii ce are in cap.