| AnnyXD a întrebat:

Buna :* Se apropie 8 Martie si nu stiu ce sa ii iau mamei si mamei prietenului meu. Vreau idei Anu trecut i-am luat mamei un trandafir si fixativ ( nu merge ca un cadou dar stiam ca nu mai are si ca vroia sa isi cumpere) cum ma gandeam sa ii iau un trandafir alb acum si o trusa de machiaj. Si mamei prietenului meu nu am nici o idee ce sa ii iau sa ii iau o cutie de bomboane? O floare? Am vazut ca sunt la magazin ingerasi marisori. Va rog vreau ideii:* dau funda:*

2 răspunsuri:
| anonim13333 a răspuns:

Pai mamei tale ai putea sa-i iei ceea ce ai specificat tu : un trandafir si o trusa de machiaj daca vrei mai poti adauga o felicitare in care scrii cat de recunoscatoare esti. Mamei prietenului tau ai putea sa-i iei tot o floare (nu cred ca ar conta decare ) si un ingeras martisor cum ai spus sau un lantisor ar mai fii dragut. Sper ca te-am ajutat! :*

| GabrielDaniel a răspuns:

Mamei tale încearcă să îi cumperi ceva semnificativ, ceea ce crezi tu că ei iar plăcea, pentru ea o să conteze foarte mult acest gest, cât de mic ar fi, deoarece ştie că este din inimă şi mamei prietenului tău la fel. Te pup!