| ciocolata_4680 a întrebat:

se apropie ziua mea si as vrea sa-mi spuneti si mie niste melodi gen raggaeton, manele si disco...

Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Reggaeton-----Pilar Montenegro - Tomalo suave; Daddy Yankee - Gasolina, La despedida, Impacto, King Daddy, El Ritmo no perdona, Rompe, Lo que paso paso, Que tengo que hacer, Descontrol, La senal, Gangsta; Hector y Tito el Bambino - Baila morena, Under; Flow Star - Candela; Don Omar - Danza Kuduro, Duty love, Taboo, Dalo don dale; Luny Tunes - Obsession; Angel&Khriz - Ven bailalo; Fusion perreo - Chica 10; La factoria - Tu gatita; Nore feat Daddy Ynakee - Boricua; Pachanga - Loco, Close to you, Provocalo; RBD - Lento, Money Money; Shakira - La tortura, Hips don't lie; SSNHP - Las chicas del bario; The farid -Seniorita; Wisin&Yandel - En la disco bailoteo.
Manele-----Copilul de aur - Viata mea fara tine n-are rost; Denisa- Te voi iubi la nesfarsit, Te iubesc; Florin Salam - Daca pierd in viata tot, Tu cu mine eu cu tine, Liviu Pustiu si Susanu - Tu romanca eu rrom; Nicolae Guta - Hai in mercedes, Doar cu tine, Esti soare si nor, Ma urmareste umbra ta, Glasul tau il aud mereu, A opta minune a lumii, Printesa de aur - Mare vagabond, Asta-i tata nora ta.
Disco-----Edward Maya - Tis is my life; Elena Gheorghe - Disco romancing; Helena Paparizou - My number one; Jay Ko feat Anya - One; Lavinia - Loca; Mohombi - Bumy Ride; Morris - Angel eyes; Narcotic Sound - Mamasita; Pitbull - Hotel Room Serive, I know you want me; Allexinno Starchild - Senorita; Lucky Man project - pumpin'.
Sper sa iti fie de foloswinking

1 răspuns:
| teiube a răspuns:

Reggaetoo-daddy gasolina si intra pe youtube scrie daddy si o iti apara mai multe si mai multi artisti rar manele sunt o groaza-vijelie,salam jan de la Craiova,guta minune,roxana printesa ardealului,copilu de aur, disco sunt aste de club jeniffer lopez, si restul pe youtbbe le gasesti pe toate