| Daiana90 a întrebat:

Se apropie ziua mea si nu stiu ce sa fac, unde sa o tin etc. O sa fie cam vreo noua fete si 2-3 baieti. Poate baietii nu o sa vina si o sa fie foarte plictisitor.Si daca vin nu am idee ce sa facem.Cand eram mici era mai amuzant dar acum nu mai merg jocurile alea de copii mici.Sa mi-eu tin acasa sau intr-un localthinking (pizzerie). Dati-mi ideei ce sa facem, unde sa mi-o tin pls ca in fiecare an e tot mai raucrying

6 răspunsuri:
| PuяpℓeMusic a răspuns:

La multi ani...:*
Eu nu prea mai imi fac ziua. D ce sa cheltuii banii aiurea? Mai bine imi cumpar ceva.

| alexzender a răspuns:

E rau pentru ca lipsesc baietii, cu toate ca fetele ar trebui sa fie "inima petrecerii"
de unde esti? imi plac petercerile smug laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce trebuie sa fie rau in fiecare an de ce va trebuie baieti
de ce sa va milogiti la ei
sunt mica mi-am facut ziua doar de cateva ori si in ultimii ani deloc dar pot sa te asigur ca cea mai tare petrecere a fost atuci cand mi-am invitat doar cele mai bune prietene si am petrecut impreuna
cu prietenele cele mai bune fie cas 2 fie ca e una fie ca sunt 100 merg intotdeauna jocurile de copii mici, cu ele te completezi si gasesti intotdeauna deauna o modalitete de distractie la oriunde te-ai afla inchiriaza o garsoniera la u cunoscut timp de o zi sau du-te la cabanuta ceva la munte e ff frumos la bran de exemplu.
sau sfatul meuwinking ce as face eu nu as mai da nici o petrecere si as strange bani sa imi iau ceva dragut un telefon sau o noua garderoba de haine si as fi de invidiat cu ochelarii mei gabbana sau fusta de la armani sau silicoane big grin big grin big grin daca ai nevoie desigur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Daca stai la casa eu zic sa ti-o ti acasa. Daca stai la bloc la pizzerie. Asta e PaReReA mea. Eu stau la casa si in fiecare an mi-o tin acasa. Faceti ceva povesti de groaza.radeti si faceti ce vreti mai bun si mai frumos.Sau ceva de groaza.
Mult noroc! Cu drag Alexia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puteti sa priviti un film acasa

| kagome_8372 a răspuns:

La multi ani! [ pentru. cand va fi ^^ ]

Si mie mi`e ziua miercuri si m`am gandit sa o tin sambata intr-un restaurant asa mi se pare ca ar fi cel mai bine, iar apoi ati putea sa mergeti in parc sau in oras sa va distrati [ asa am facut eu dar nu au venit toti numai cei mai buni prieteni. ] acasa nu imi place chiar daca avem loc e prea aglomerat sau nu stiu dar nu imi place deloc.

Distractie placuta oricum! love struckx