Miley Cyrus nu e moarta, confirma reprezentantii vedetei de la Disney, dupa ce pe Internet au aparut mesaje prin care se transmitea faptul ca ` Hannah Montana ` a murit intr-un accident.
`Fanii` lui Miley se tin de sotii. De aceasta data au mers cam departe. Un hacker, om fara ocupatie, i-a spart contul de pe YouTube si a postat mesajul :
`Sunt Mandy si am niste vesti foarte triste… suntem foarte intristati sa va spunem ca Miley a murit in aceasta dimineata dupa ce a fost lovita de un sofer beat`.
`Miley ne-a spus ca daca vreodata i se intampla ceva, atunci trebuie sa-i anuntam pe fanii ei intai… Odihneasca-se in pace. Draga, iti vom simti lipsa foarte mult`.
Si, pentru a fi cat mai (in)credibil, hackerul a postat single-ul lui Miley Cyrus, `Goodbye`.
Ce tragedie :O. Lumea este disperata mii de copii s-au sinucis deja din aceasta cauza.
Cauta prima oara informatia si dupa aceea intreaba. Iti era greu sa cauti pe google o informatie si dupa aceea sa intrebi?
In primul rand nu a murit, si in al 2-lea rand daca murea, nu crezi ca se mediatiza, nu crezi ca se creea un taraboi?
Nu e adevarat, ce naiba mai zic si unii! Nu a murit, poate Hannah a "murit" datorita faptului ca Miley vrea sa isi schimbe imaginea din baby girl la bad girl. So... not true
Trebuia sa se sinucida de mult Da nu a murit ca Daca murea se sinucideau toti copilasii cum spunea "covexrobu" mai sus
Nu. nu e adv e un zvon. ba chiar cand va implini 18 are de gand sa se casatoreasca
Nu a murit sunt zvonuri! Dar eu as vrea sa aflu despre Emma din H2O nu stiu daca a murit dar eu nu cred ca a murit nici una.Nu cred pana nu vad! Pa pa! O seara buna iti doresc!
Logik ca nu :]] tu hiar crezi tot ce auzi asa face presa mereu spun detalii neplacute faniilor ca sa ii ingrijioreze sau ceva de genu
si stai linistita nu a murit!
Buna.Miley nu a murit stai calma, eu una nu stiam nimic acum aflu, e o tampenie scoasa de astia ca sa aiba publicitate.Paa.:*
Miley Cyrus nu a murit asa se zvonea si anul`trecut despre "Emma" din H2o ca ar fi murit nu au ce sa mai scrie si astia pe site-uri ca sa atraga privirile oamenilor.
Si app. nu stiai ca Miley munceste pentru. alte episoade Hannah Montana cele care vor aparea in septembrie?
Deci clar ca nu a murit.
O zi buna! :*
Sa moara?! Ha ar veni apocalipsa mai repede!E un hacker nesimtit fara ocupatie care ia spart contul pe yuotube si a postat un viodeo cum ca miley a murit intr-un accident de masina ca a fost pleznita de un sofre beat.Si ca daca pasetste ceva fanii sa fie instiinati primii.barfe.bla bla
anonim_4396 întreabă: