Buna.Nu e normal sa te intereseze notele nicidecum.Tu trebuie sa inveti pentru tine nu pentru note.Din generala am avut "bube" cu notele.Am avut media generala mica, dar m-au salvat notele din examen foarte mult.Acum,la liceu fiind situatia este fix invers.Am medii enorme si capul GOL, inca putin ai vine bacu'. Deci nu inveti sa iei note mari ci inveti pentru tine.Ideea e sa iti placa materiile la care dai bac, ca in rest e de ajuns sa nu ramai la celelalte (Y) parerea mea.
Asta simt si eu, dar oricum, "nu lua scoala in serios, dar termin-o". Nici mie nu imi place, dar trebuie sa inveti unele chestii pentru BAC.
Te inteleg, si de multe ori si eu imi pun intrebarea asta. Sunt tot in clasa a 9a. La BAC niciuna din mediile anilor nu are importanta, si la fel si in viata. Cine te intreaba ce medie ai avut la fizica sau mate? Totusi este foarte bine sa ai o cultura generala care, desi nu te ajuta acum, te va ajuta in viitor. Adica, de exemplu, daca mergi intr-o tara straina unde nu este ghid roman iar tu nu stii engleza sau alta limba ce faci? Sunt covinsa ca raspunsul asta probabil nu te-a lamurit nici macar pe jumatate, insa vei intelege ca nu trebuie sa tocesti ca sa ai 10 la toate, dar nici nu trebuie sa ajungi aproape de repetenta la materii la care te-ai pricepe.
EeErrorS întreabă:
patrizia696 întreabă: