| Andrei_Dragoş_1998_2PoM a întrebat:

Acum 2 zile mama a fost contactata la telefon daca este de acord de a juca intr-un nou episod al lectiilor de viata si i-ar mai trebui inca un adolescent, am 20 ani, nu prea imi pot controla emotiile, dar chiar mi-ar face mare placere sa pot juca intr-un episod de genu...
Imi puteti da niste sfaturi pentru actorie?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 20 de ani nu mai esti considerat adolescent, deja ai trecut bariera adolescentei.
Iar in ce priveste emotivitatea ta, poate-i mai bine sa nu joci deloc, ca sa nu risti sa se anuleze episodul din cauza blocarii emotionale sau sa te faci te ras, ramanand cu trauma.
In plus, ai probleme mari cu sanatatea, ceea ce nu-i indicat sa ignori acum.

| Andreeush a răspuns:

Pai dacă nu îți poți controla emoțiile la vârsta ta e nașpa.
De ce nu te înscrii la un curs de actorie?

| Sonia822 a răspuns:

La 20 nu iti poti controla emotiile?

| sadrian46 a răspuns (pentru Sonia822):

Da, se poate întâmpla la orice vârstă, labilitate emotivă.

| Delcatty a răspuns:

Cred ca iti va fi mai usor daca vei incerca sa crezi in rolul tau, in actiune si sa le iei de parca ar fi adevarate.
Incearca sa uiti ca ai un rol de jucat, o alta viata in afara platoului.
Intelege personalitatea acelui om pe care il joci si sa te porti ca atunci cand reproduci fix acel caracter.
Caracterul se supara, de exemplu? Nu incerca sa pari trist doar din voce, ci fa o impresie completa: mimica fetei, pozitia corpului, a capului, a mainilor, picioarelor, ticuri, privire si unde este ea orientata, Fa exact ca tine cand esti suparat cu adevarat. Daca vrei, te poti gandi la ceva ce te intristeaza pe bune pentru a iti fi mai usor. La asta pot adauga: cunoaste-te si pe tine insuti.