| Castanul a întrebat:

Acum un an,in septembrie anul trecut cand am trecut la liceu, in a9-a a inceput sa imi placa de o fata, dar sentimentul acesta nu a durat mai mult de 2 saptamani pentru ca dupa sa ma indragostesc de ea. In fiecare zi sentimentul se adancea. Prin luna noiembrie am inceput sa si vorbesc cu ea putin mai mult.In tot acesti timp eram innebunit dupa ea, o priveam de 50000 de ori pe zi, uneori ma vedea dar nici acum nu stiu la ce se gandea atunci. Intre lunile noiembrie-martie m-am simtit ca DRACU. Prin luna februarie a mutat-o diriga in banca cu mine eram in al 9-lea cer cand stateam langa ea,o faceam sa rada in ore,ascultam melodii,ne jucam pe telfon,o ajutam si multe altele. Prin luna aprilie nu prea a mai stat cu mine ca iar ne-a mutat diriga,dar totusi ea inca ma baga in seama in pauze,mai vorbeam,dar eu niciodata nu am putut sa ii spun"ce
faci?" Si asta pentru ca o vedeam zambind de fiecare data cand vorbeam si nu puteam sa raman cu gandul ca nu o sa fiu niciodata cu o fata atat de extraordinara(ea este foarte prietenoasa,glumeata,inteligenta si frumoasa,nu e genul care are fite sau asa). Cum se comporta cu mine se comporta si cu alti colegi, si asta m-a facut sa cred si mai putin in "visul meu". Dar totusi parca tot pe mine ma baga mai mult in seama si la discutii.
In fine,am detaliat pentru a va pune o intrebare(detalii erau mult mai multe,dar este un fel de rezumat). A trecut vacanta si zilele acestea aflu ca o sa se mute de la liceu(auzisem ca s-ar putea sa se mute si atunci m-am gandit ca este ocazia perfect sa ii spun; auzisem de prin mai zvonuri si nu am intrebat-o, si de pe atunci mi-am zis asta. Daca nu se muta probabil stau cu emotii in fiecare zi pana in a 12-a,asteptand ceva anume). Dar totusi cand am aflat ca se muta m-am simtit extraordinar de prost, sa stiu ca acea mica sansa de 1 la un milion de a fi cu ea iti este luata.... Si acum va intreb pe voi CE AR TREBUII SA II SPUN IN DECLARATIE CA SA FIE CAT MAI BINE? Stiu ca nu mai pot fi cu ea deja dar o fac pentru mine, sa ma descarc. Probabil am fost extraordinar de patetic cu mesajul acesta si de aceea va intreb pe voi... ca sa nu par patetic in fata EI. Scuzati-ma ca am scris atat. Voi fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta!

10 răspunsuri:
| iDangerous a răspuns:

Şi ce dacă se mută din liceu? Tot o poţi vedea. Puteţi ieşi în oraş, vă sunaţi, vorbiţi pe internet. Nu se sfârşeşte lumea.
Cât despre sentimentele tale, aşteaptă să vezi dacă chiar se mută, apoi îi propui să vă întâlniţi în weekend undeva. Şi nu la restaurante şi chestii de genul. Pentru că tu vrei să îi spui că o iubeşti nu să o linguşeşti cu prăjituri şi sucuri. Alegi un loc care ştii că îi place, în care puteţi fi doar voi doi. Îi spui că e important pentru tine să vină pentru că trebuie să îi spui ceva. Nu îi poţi spune la şcoală şi nici nu te poţi avânta fără să fi pregătiti măcar puţin câteva vorbe. Nu trebuie să îi spui direct. Aşa cum ne-ai povestit nouă cum au început sentimentele tale pentru ea, poţi să îi spui şi ei. Eu cred că i-ar plăcea să audă cuvintele ăstea. E greu să spui te iubesc unei persoane a cărei sentimente nu le cunoşti. Ştiu că îţi este dificil să îi spui ei toate astea, dar cred că te vei simţi mai eliberat după şi cine ştie, poate că şi ea are sentimente pentru tine. Oricum ar fi, nu te descuraja. Ai spus că e de treabă şi prietenoasă, nu cred că ar râde de tine sau şi-ar bate joc sau orice altceva. Oricare ar fi sentimentele ei te va înţelege.
Revino cu un răspuns dacă reuşeşti să îi spui ce simţi, sunt curioasă cum vor decurge lucrurile. Succes!

| Castanul explică (pentru iDangerous):

Multumesc pentru raspuns, mi-ati dat putina speranta. O sa astept putin dupa ce incepe scoala inainte sa ii scriu pe internet "declaratia". Dupa aceea voi astepta raspunsul. Eu mai mult o fac pentru a ma descarca, nu ma astept sa zica ceva anume dar voi incerca oricum. Multumesc inca odata!

| neutrino a răspuns:

Mai bine nu-i spune nimic, dar cere-i numarul de telefon.

| Castanul explică (pentru neutrino):

Am numarul ei. Ma gandeam si la asta dar mi-am promis mie ca ii voi spune...

| AdyAdeluş a răspuns:

Bună!
În primul rand, mă mir Cum nu te-ai durut mâinile. Și în al doilea rand faza este ca ar trebui fetei sa îi trimiți pe fb sau nu știu, pe tel (dacă ai nr ei de tel) un mesaj dacă nu poți sa îi vb în fata. Și sa îi zici ca ție ti-a placut mereu de ea și mereu când privirile voastre se întâlneau simțeai ca ești în al 9lea cer. Spune-i ce drăguță o consideri și restul. Și spune-i ca vroiai doar sa știe asta. Și că îți pare nespus de rău că pleacă.
Sper ca te-am ajutat. Baftă!

| Castanul explică (pentru AdyAdeluş):

Da,multumesc de ajutor, in 4-5 zile va fi spus tot. Sper

| sorina2002 a răspuns (pentru Castanul):

Succes cu fata! ti-am scris un raspuns! funda?

| sorina2002 a răspuns:

Pai,tu o placi! Spune-i asa : "Uite,...(nu ii stiu numele, ai uitat sa mentionezi numele), te plac..defapt te iubesc (ai spus ca te-ai indragostit de ea deci e iubire, o iubesti) si de cand te-am vazut parca m-a trecut un fior! Un fior care mi-a trezit sentimentul de DRAGOSTE pentru tine. Sper sa ma intelegi ca, daca ai pleca ceva ar muri in mine si orice ai face tu eu te voi iubi mereu.Stiu ca nu am avut, nu am si acum ca pleci nici nu pot visa ca as putea fi cu tine.TU ramai fata de care m-am indragostit cu adevarat! Sper ca si tu sa ai aceleasi sentimente pentru mine.Si daca nu ai sper ca macar sa te fi impresionat cu cuvintele astea! Te iubesc!" Asa, dupa ce i-ai spus astea (am uitat sa spun ca ar trebui sa o scoti la un suc cand ii spui asta)ea cu siguranta va zambi si tu ii vei spune "Ai un zambet minunat" Da, eu cred ca dupa iti va multumi si probabil si ea iti va marturisi sentimentele fata de tine. Daca nu, asta e! Veti pastra legatura prin fb sau va veti mai intalni.Dar sa nu ne gandim la ce e mai rau, ci la reusita ta! Deci cum am spus daca va merge si veti fi impreuna sa nu fii genul ala de baiat obsedat.Mai exact, nu te pune cu ea intr-o relatie pana nu spune ea sau pana nu o intrebi...Dedica-i o melodie! Bineinteles mai intai trebuie sa o cunosti ca sa ii stii preferintele. Okey! Sper ca te-am ajutat si sa ne scrii ce s-a intamplat! Succes!

| Andreea45632 a răspuns:

Pai. cred car fi dragut sa mergi cu ea undeva ( in parc de exemplu ) si sa-i spui in fata,, Te plac, te plac chiar foarte mult" dar sa nu- i trandesti imediat intrebarea,, Dar tu?" las-o sa se gandeasaca, tu sa-i spui doar ca o placi, apoi vezi ce spune ea. E mai bine sa faci tu primul pas, fetele mereu asteapta,, un sut in fund", asa, pentru avant.

| Castanul explică (pentru Andreea45632):

Problema este ca nu pot sa vorbesc cu ea decat cand ea ma baga in seama, pur si simplu nu pot, de aia as fi vrut sa ii spun intai pe fb sau what's. Dupa, in functie de raspuns, as face asta, ajutandu-ma sa prind curaj