| Anonymous29 a întrebat:

Bună seara. Am 14 ani, sunt clasa a 8 a (acum am inceput) si toată lumea deja începe să intrebe ca la ce liceu ma gandesc să ma duc. Eu sincer as vrea sa ma duc la liceu teologie ortodoxa Alba Iulia (sa ma fac preot) dar cand am spus la ora la colegi au inceput toti să râdă. Eu am media in fiecare an pe la 8, 40. Ce ziceti, la evaluare națională este greu să intru la liceul ăla? Eu asa am vazut ca trebuie sa iau minim 7 si min 9 la purtare. Eu nu fac prostii la scoala sau să chiulesc. Eu nu am chiulit niciodată. Si voi ce ziceti, ar fi o idee bună sa ma duc la liceul ăla si să ma fac preot?

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e ceea ce tu intr-adevar iti doresti, atunci da.
Daca nu esti sigur, nu te grabi. Doar ce ai trecut pe a 8a. Mai ai un an timp la dispozitie sa te gandesti ce drum vrei sa urmezi. Focuseaza-te pe acum. Lasa-ti timp sa te cunosti, poate vei descoperi ca iti place arhitectura. Cine stie?!
Cat despre colegii tai, nu asculta la ei. Majoritatea nici nu au un plan de viitor)).
Mult succes!

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Se zice TEOLOGIE nu "teolofie"!

Incearca sa nu lipsesti de la scoala anul asta, sa ai numai 10 la purtarea si sa inveti foarte bine, ca sa ajungi la liceul teologic.

Succes la scoala si la examenul de capacitate!

| Anonymous29 explică (pentru Violleta2022):

Mulțimea,din greșeală am scris teleofie si n-am vazut

| Anonymous29 explică (pentru Anonymous29):

Mulțumesc

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonymous29):

Verifica intotdeauna ce scrii, ca risti sa pierzi si examene importante in viata, daca te inveti sa nu te auto-corectezi si sa postezi prostii.