| Luminita24102004 a întrebat:

Buna seara,
Am 15 ani, toti cei din jurul meu, adică prietenii mei, fumează, beau și au avut contact. Eu pe de alta parte nu am avut nici măcar primul sărut. Ei ma îndeamnă sa fumez sau sa beau câteodată, dar eu plec sau ignor. Nu-mi doresc sa fac lucrurile astea, mai ales ca am note doar de 10 și un viitor bun in fata. Credeți ca sunt eu înapoiată?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sunt fel si fel de oameni si fiecare se distreaza cum vrea si cum se simte mai bine. Nu vad rostul judecatilor de genul. Ai descoperit ca nu te simti bine, ok, de ce nu-ti cauti un grup care sa se distreze ca tine in loc sa incepi tu fortat sa te distrezi ca ei?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, esti doar inteligenta, dar ai un anturaj prost.

| darrio2007 a răspuns:

Nu ti-ai ales bine anturajul. Schimba-l cat mai poti. Nu esti inapoiata, dimpotrivă.

| Aasdfghj a răspuns:

Nu esti inapoiata, din contra, esti o fata buna cu capul pe umeri, cum s-ar zice. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa renunti la acesti "prieteni". Vor sa fii ca ei, vor sa te schimbe pentru ca nu le place de tine. Prietenii adevarati nu incearca sa te schimbe.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Inapoiata? nicidecum, probabil esti sigura din grupul ala care isi foloseste creierul

| sofisis a răspuns:

Esti doar inconjurata de idioti happy

| Ch0co a răspuns:

Nu, nu esti inapoiata. Esti mai inteligenta ca ei. Si eu sunt in exact aceeasi situatie, prietenii mei beau, fumeaza, si au avut contact. Si ei imi ofera, si eu refuz. Nu merita sa iti strici sanatatea doar pentru a parea mai "cool" printre prieteni. Si hai sa zicem, incerci, dar daca nu te mai poti opri dupa?

| Sabou_Gabriel_1995 a răspuns:

Nu eşti înapoiată. Esti doar una din acele persoane mult mai inteligente pentru vârsta lor.

| Doarof3 a răspuns:

Nu îi asculta.Îți vor doar răul.Ți veziți de drumul tău în viață.Ei or sa vadă peste câțiva ani ca au greșit insa va fi prea târziu