Hai sa iti zic ceva...am trecut si eu exact prin acelasi lucru, pana in clasa VII am fost o mare ratata care daca avea si ea 2-3 prieteni(pana si aia falsi) era super bine, iar acum am ajuns cea mai populara fata din scoala.Fa ca mine, poarta-te frumos cu toata lumea dar totusi nu-i lasa sa te calce in picioare asa le arati ca nu esti fraiera lor.Si cu scoala ar fi o problema...adc ai de ales in a fi cea mai cunsocut/populara fata sau sa fi cea mai tocilara. Dupa parerea mea nu ar strica sa fi putin mai rebela in viata, adica mai usor cu scoala ca asa eram si eu si pana la urma nu faci scoala toata viata.Si chestia e ca in ziua de azi oameni se schimba foarte mult adica ca in cazul meu, anul asta esti super ratata iar anul viitor esti fata dupa care stau toti baietii. Daca zici ca nu te imbraci la moda, ar trebui atunci sa sa faci o schimbare de look.Aa si app ca sa termin asa, nu ii lasa nici pe profesori sa te calce in picioare asa cand vor iei daca esti fata desteapta inchidele gura cu replici filozofice.
Bafta! Sper ca te-am ajutat cu ceva, daca vrei iti mai pot da sfaturi cate vrei...))