Ca baiat iti spun din start ca fetele care au ochelari, de obicei au mai putine sanse decat cele fara, dar asta nu conteaza...in mare parte daca stii cum sa te faci placuta de alte persoane nu prea ai treaba Deci fii increzatoare cum ai fost si pana acu si totul va fi asa cum iti doresti
ce interesant!
in afara de mine, inca o colega mai poarta ochelari din toata cls! Si culmea, taman aia e c...va clasei! O baga baietii in seama 24 din 24 Dar asta e!
De fapt, nu cred ca depinde de ochelari, ci de felul cum te imbraci, cum arzti si cum te comporti Dar mnah, aceasta e parerea meah...
Eu sincer nici o parare nu am despre fetele care poarta ochelari nu ma deranjeaza daca fata care stau cu ea sa poarte ochelari
Pe mine sincer nu ma prea intereseaza daca o pers poarta ochelari sau nu
dar cum eu sunt fata normal ca nu o sa stau sa ma uit care fata poarta ochelari...
dar si eu am colege care poarta ocheari si din cate am observat pe baieti nu prea ii intereseza ba chiar de curand, o prietena si-a pus ochelari si aproape toti iau zis ca ii sta bine
( si chiar ii statea)
Acum mai depinde si de fata...
Prietena mea cea mai buna poarta ochelari, si nu are nici o treaba ideea e nu neaparat ce porti, ci cum ii porti.
Sunt si ele fete, ca si altele. NU este nimic legat ca arata urat.Sincer, fetele care poarta ochelari, mie mi se par dragute, ei bine, ochelari de vedere Nu de soare
Pa, pa
Cu drag,
Byby
callmebeautiful întreabă: