Hei.
Singura sansa ar fi sa intrebi mai multi oameni din judetul respectiv daca o cunosc *oameni de varsta ei de pe facebook dar nu oameni obisnuiti ci din aceia cu foarte multi prieteni*
Daca poti s-o descrii la fizic sau anumite detalii atunci poate te ajuta.
Succes!
E o sugestie buna, dar mai repede as putea cauta la prieteni la persoanele respective sa vad persoanele cu numele persoanei pe care o caut si sa vad daca e printre ele.Am sa mai caut si daca nu gasesc o sa incerc si asa
Trebuie sa ii scrii numele, dai la -Persoane- si introduci apoi judetul. Cauti printre persoanele aparute fata ei si gata.
Bună.
În primul rând, trebuie să îți amintești ce ai vorbit cu ea. Exemple: hobby-uri, unde își petrece timpul liber, prin ce zona stă, ce locuri frecventează...etc. Și prin aceste lucruri să o poți găsi pe facebook.
Hmm...ai încercat căutarea pe facebook prin opțiunea filtru? Adică o poți căuta cu numele și orașul...
Sau dacă cunoști ce liceu/ facultate a făcut sau face. Te poți uita, pe site-ul liceului pentru admitere, gen :/
Sau dacă are note mari sau mici la învățătură...o poți căuta pe site-ul edu.ro ...bine, ai ceva de căutat .
E o situație cam complicată, zic eu.
Sper că îți sunt de folos aceste mici sfaturi. ^_^
Din pacate nu stiu nimic altceva in afara de numele mic si o locatie aproximativa, cum ziceam, judetul.La facebook am incercat sa caut numele si locatia dar n-am gasit-o si am mers poate si mai bine de o ora.Desigur exista si posibilitatea sa n-aiba facebook,dar nu stiu unde altundeva sa caut .Iti multumesc pentru sfaturi,sunt utile,dar nu cunosc decat numele mic si judetul, nu o pot gasi astfel pe edu, iar liceul nu-l cunosc .Am sa mai incerc pe facebook si am sa tot merg in jos, dar de la un timp imi da persoane cu alt nume printre cele cu numele respectiv, deci nu stiu cum as putea sa gasesc