Imi pare rau sa-ti zic dar, acea invatatoare are dreptate si eu aveam acelasi vis, am rude care sunt profesori si crede-ma mi-au spus acelasi lucru, chiar daca nu pare, copii sunt foarte obositori + inspectiile+ alte examene, intr-adevar ca profesor toata viata ai de invatat, de tocit, profa mea de romana ne spune ca isi va lua 3 zile liber ca sa isi invete la nu stiu ce, are 2 examene in aceeasi zi si nu mai spun ca la sfarsitul anului trecut ai-a luat liber mai bine de 2 saptamani ca sa invete pentru ca a avut examene, (o apreciez, sta bine cu nervii), ca incepator vei avea salariul 7 milioane, daca ai o medie mare la bac te-as sfatui sa incerci si altceva, dar daca asta este visul tau...
Ce altceva? Ca asta e a doua mare problema, ca nu stiu ce altceva as putea face... Tu de exemplu daca nu ti-ai urmat visul, spre ce te-ai orientat?
Pai sunt inca in liceu clasa a 11 a, nici eu nu stiu, sunt total confuza, o sa le cer parerea anumitor profesori tinand cont de faptul ca imi place foarte mult geografia
misauratcuviata întreabă: