| Casiana a întrebat:

Am nevoie de un sfat, si daca ma puteti ajuta, v-as multumi foarte mult! Am o prietena foarte buna, care mi-a fost alaturi in cele mai grele momente, si acum este indragostita de un baiat din cercul nostru de prieteni...Problema este ca acel baiat, acum 2 zile mi-a cerut sa fiu prietena lui, nu i-am dat niciun raspuns...Eu nu il iubesc, dar nu as vrea sa ii fac nici lui nici prietenei mele rau...Ar trebui sa ii zic prietenei mele? Va multumesc...

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Casiana tu nu-l iubesti, dar relatia dintre ei nu o sa meargá niciodatá.
Daca el ti-a cerut tie sa fii iubita lui, iti dai seama ca nu are ochi pentru ea.
Degeaba incerci sa-l faci sa-i placa de ea si iti aduc aminte proverbul : Dragoste cu forta nu se face.
Asa ca mai bine gasesti o varianta de mijoc.Il refuzi invocand un alt baiat, iar ei nu ii spui nimic despre chestia asta, asa nu-i spulberi toate sperantele.
Restul, nu mai este treaba ta, iesi cu fruntea sus fara sa superi pe nimeni happy

12 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Intai refuza baiatul, spune-i cinstit ca il apreciezi dar nu puteti avea relatia de prietenie la care se refera el, puteti fi amici si atat. Poti sa ii spui si prietenei tale ce ti-a spus el si ca l-ai refuzat.

| inna a răspuns:

Daca iti este prietena foarte buna eu zic sa nu alegi baiatul...desi gandeste-te ( deoarece banuiesc ca o cunosti foarte bine) ea ce ar face in locul tau?

Grea incercare... Sper sa iei o decizie cat mai buna.Baftawinking. Indiferent ce alegere ai afce sa nu regreti niciodata.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cum a zis nony, ii poti spune ca te gandesti la altcineva, din afara cercului de prieteni, ca sa elimini orice dubiu. Daca ai accepta, nici tu nu ai fi multumita, iar prietena ta ar suferi, si ar fi nedrept si fata de el care probabil merita pe cineva care sa il aprecieze. Cat despre prietena ta, incearca sa o incurajezi sa se orienteze spre altcineva. Dragostea trebuie sa vina din ambele directii, iar in cercul vostru nu e asa, deci... aproape toate raspunsurile par corecte... e un exercitiu de diplomatie care probabil te va ajuta in viata. Rezolva discret si delicat. Si poate e o idee buna daca o vreme voi doua ati putea raci un pic relatiile cu el, pana se racoreste toata lumea.

| marsy a răspuns:

Sint de aceeasi parere ca si nony

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Este mai bine sa il refuzi si dupa aceea sa ai cu ea o discutie serioasa cum a zis si dy va aprecia gestul tau te pup:*:*:*:*

| Yly a răspuns:

Pai ar trebui sa il refuzi, si apoi sa decizi daca e bine sau nu sa afle si ea. Tu o cunosti mai bine.
Dar oricum poate afla din alta parte deci e mai bine sa afle de la tine, adevarul doare, dar doare mai tare daca nu sti

| dy a răspuns:

Cred ca intai ar trebui sa-l refuzi pe el! Mai ales daca nu-ti place, n-ai o dilema prea mare! Apoi sa vorbesti cu prietena ta si sa-i spui ca l-ai refuzat! Daca este prietena adevarata, asa cum ai sa fi tu pentru ea, va aprecia gestul tau!

| deleuandrei a răspuns:

Mai intii vb cu baiatul spune-i ca prietena ta il place foarte mult si spune-i ca tu nu simti nimic pentru el si ai dori ca ei doi sa fie impreuna. si vei vedea ca totul va fi ok. pa...pa

| den a răspuns:

Daca tie nu-ti palce de el...il refuzi frumos si gata. el trebuie sa inteleaga...si daca ii esti prietena adevarata ii spui ca baiatul respectia tia cerut sa fii cu el...vezi mai tarziu sa nu te indragostesti de ellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Tu îl iubești, ea este îndrăgostită de el. Un cerc vicios.
Gândește problema la rece.
Prietena va avea de suferit!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa ii spui? ce nu-ti place tie poate place altcuiva, ea ramane prietena ta, tu uiti si gata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cum iti яшсу