| Cristian7227 a întrebat:

Buna Seara!
Am o întrebare care îmi da fiori.
In aceasta seara m-am dus cu niste prieteni in sat, pentru ca noi stam într un sat, si la un moment dat am stat lângă un magazin, si am stat acolo in jur de 20 de minute, si când sa plecam o baba a strigat la noi "derbedei, derbedeii, chem politia", am fugit si am stat într un loc si chiar a chemat politia, mai eram cu 2 prieteni, dar nu am făcut absolut nimic, la acel magazin urci niste drepte si urci la un magazin vechi care e in ruina, am stat acolo 5 minute, si am plecat, nu am furat nimic, nu am făcut ceva rău si a chemat politia, si acum nu mai pot de frica, deșii nu am facut nimic.
Credeți ca pot pății ceva? Chiar daca nu pățesc nimic, nu cred ca o sa le pice bine părinților mei
Sfaturi, păreri, va rog frumos!
Mulțumesc!

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Polițiștii trebuie sa vina la fiecare solicitare, dacă nu ai făcut nimic de ce îți faci griji? Și chiar dacă ai fi făcut, le trebuie probe ca sa va aresteze.

| Aasdfghj a răspuns:

Baba e tacanita rau! laughing) Ai putea sa le spui chiar tu parintilor tai. In sat, se aud vorbe imediat, asa ca nu are strica sa afle de la tine. Esti sigur ca a chemat politia? Ai vazut ca au ajuns politistii acolo?