| golban1997 a întrebat:

Bună seara! Am o întrebare poate sa îmi intre în contul bancar alta persoana in afara de cei de la banca și sa îmi vadă tranzacții efectuate și încasările

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu poate sa intre nimeni in contul tau bancar daca tu nu aai dat nimanui ID-ul si parola contului bancar.

Dar poate sa-ti vada extrasul de cont bancar, cineva de acasa: mama, tata, frate, sora sau cine are acces la cutia voastra postala, si atunci cand primesti posta sa ia plicul, s-a-l desfaca si sa vada ce tranzactii sunt in extrasul de cont.

La contul tau bancar mai are acces ANAF-ul, care primeste listele de la banca ta cu toate incasarile tale din anul financiar care tocmai s-a incheiat.
In caz de sumele incasate nu coincid cu sumele declarate de tine la declaratia de venit, atunci ANAF-ul poate declansa o inspectie/investigatie personala a conturilor tale bancare cat si a website-urilor prin care ai putea primi bani: Paypal< maneyGram, WesternUnion samd.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Aplicatiile bancare sunt suficient de sigure incat sa nu poata fi accesate oriunde de oricine

| Furnicuta000 a răspuns:

Cine are acces la id ul tau, parola ta, telefonul si nr tau de telefon pentru confirmare, poate sa intre in contul tau si sa-ti vada tranzactiile. Daca ai ceva de ascuns, cand mergi la banca roaga pe cineva sa ti le stearga din applicatie

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai autentificare in 2 pasi, deci nu prea.