anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara. Am o întrebare și as prefera sa mi se raspunda, fără comentarii pentru ceea ce am făcut. Dacă am luat portofelul unui coleg in școala și după l-am returnat cu tot ce era înăuntru, lasandu-l undeva ca sa-l găsească și colegul respectiv l-a găsit doar ca banii nu mai erau in el și eu i-am scris persoanei respective și i-am explicat toată situația, pot fi exmatriculat?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca nu se aude la cancelarie si rezolvati intre voi nu te exmatriculeaza, maxim sa iti scada un punct la purtare dar daca nu e vorba de o suma mare cel mai probabil se trece cu vederea.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, se poate sa fii exmatriculat fiindca ai furat, deci ai facut un furtisag si este caz penal daca este chemata Politia.
Inapoiaza-i baiatului toti banii care i-ai luat din portofel si cere-i iertare, ca sa nu faca plangere la scoal si la Politie, ca este de rau.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te a reclamat pe undeva?
chiar asa sensibili ati devenit?

| dullcat a răspuns:

Depinde de diriginta/diriginte ce face daca afla. Undeva unde sa-l gaseasca? Rezulta ca l-ai lasat intr-un loc unde il putea gasi oricine.Nu prea inteleg de ce i-ai mai scris, dar nu ai avut curaj sa i-l dai direct sau sa i-l pui in banca, in ghiozdan etc?
Totusi, pentru ce te-ai aruncat intr-o situatie atat de nefavorabila? Care era scopul? Voiai sa ii iei banii si te-ai razgandit in ultima secunda? laughing Asta e, iti va fi invatatura de minte pentru data viitoare.

| mODIN a răspuns:

Deci știe că tu i-ai luat portofelul și vrei sa te creadă că banii au dispărut în altă parte, nu la tine? Da, poți fi exmatriculat

| deboosw a răspuns:

Dacă i returnezi bani probabil nu, cine știe cîți bani or fi fost acolo, nu pune mînă pe ce nu-i al tău