| LeonelaM a întrebat:

Am o mare problema. Sper ca ma puteti ajuta, Am 16 ani si nu am avut niciodata menstruatie.Sun slaba, 1.60,nu depasesc 40 de kg, stiu ca nu e normal pentru varsta si inaltime, poate nu am nici 40, stiu ca ma stresez din cauza asta si asta ar putea fi o cauza pentru care sunt tot slaba.Sanii nu au inceput sa se dezvolte deloc, par pubian am de 2-3 ani, nu este normal.Imi este frica ca nu o sa mai apuc sa ma dezvolt, cine poate sa ma ajute sa imi dea un sfat sau o anumita parere careia se datoreaza aceasta intarziere sau aceasta lipsa permanenta, Va rog din suflet.Multumesc!

4 răspunsuri:
| Andreea19Alina a răspuns:

Esti foarte slaba pentru varsta ta.Ar trebui sa consulti un medic, asta e cel mai bine, nu trebuie sa te iei dupa cei de aici pentru ca noi ne spunem doar parerea.iar menstruatia poate sa ti vina pana la varsta de 18 ani, mai ales ca nu esti dezvoltata.

| Hahaha10 a răspuns:

Vorbeste cu mama ta si apoi fa o vizita la medicul ginecolog. Trebuia sa faci asta acum multi ani.

| LeonelaM explică:

Va rog frumos.Raspunde`tisad

| LeonelaM explică:

M-am documentat pe internet se datoreaza si faptului ca sunt slaba, in legatura cu chestia ca sunt slaba.am fost la doctor,mi-a zis ca asa mi`e firea,am urmat tot felul de tratamente,vitamine scumpe,de mancat mananc serios, nu am reusit sa ma ingras.Din cauza ca sunt slaba ar putea fi vorba despre o amenoree primara, lipsa ciclului menstrual la fetele de 16 si peste 16 ani,sunt sigura ca asta este, dar se poate datora si faptului ca nu am anumite organe genitale dezvoltate, sau absenta lor.Am vorbit cu mama mea, ei i`a venit ciclul la app 16 ani dar tin sa mentionez ca avea si sani j era si mai grasuta si a zis sa astept ca poate o`i semana cu ea, dar asta am vorbit in urma cu un an, cu sora mea de 20 de ani am vorbit dar mi`este rusine sa mai vorbesc cu cineva.nu sunt normala.cred ca cel mai bine ar fi sa imi iau ce a mai ramas din viata,din cauza amenoreei pot suferii afectiuni foarte grave, un organ genital cancerigen si multe alte chestii, nu o sa fiu niciodata o fata normala.