DRagutza, nu-ti face griji, ca asa e-n ziua de azi spaga si "pilele" fac legea, asa e peste tot, prostia e in floare, si chiar daca ne doare asta nu avem ce sa facem sa extins deja prea mult, acum daca vrei sa "scapi definitiv " (nu-ty face griji nu iti zic sa o omori), de colega ta ar fi bine sa o bagi la belea cu ceva rau, sa fie prinsa cu o prostie, de preferat ceva legat de profesori o injuratura sau ceva, nu stiu cum da trebuie sa o faci, asa nu va avea doar ea probleme si va scadea in ochii profesorilor, dar si mamitica ei iubita va avea ceva buline negre, in carnetelu directorului/directoarei.Cam asa se scapa de prostie, prin viclenie, crede-ma la mine a functionat.
Buna.Nu`ti fa griji asa e si la mine. O fata cu ore, ma`sa vine la scoala si vorbeste cu profii etc.Si ea are media la fel la mine, dar normal eu o intreceam[n`am ore]. Si na.
Pai din cate imi zici tu aicea, este nedrept.Ar trebui sa le spui a lor tai sa vezi ce zic.Este nedrept.
Pai eu cu 9. 81 am primit mentiune anul trecut si nu mi s-a parut corect. da ehh mi-a trecut
Stai linistita ca mai importanta e media decat ce premiu primesti. La liceu intri cu media. Las-o in pace daca e increzuta . Ambitioneaza-te si la anul si cand termini a 7 sa ne scrii pe TPU ca ai o medie mai mare ca a ei .
Stai linistita(nu e prea...prea lunga)
nu stiu ce sa spun din punctul tau de vedere pare nedrept, dar oricum tu ar trebui sa fii mandra de tine, iar la anul sa incerci mai mult.
Nu trebuie sa te necajesti pentru lucruri ca astea, tu stii ca esti mai buna si probabil si profesorii stiu.
Dar u nu lasa ca niste proaste cu medii mai mici decat tine sa iti strice fericirea