| Costo001 a întrebat:

Bună seara,am o nuntă mâine seară și m-am gândit să mă îmbrac cu niște Nike uri albe,pantaloni negri puțin rupți + un tricou alb, ceilalți se îmbracă la costum din câte am înțeles dar e incomod și așa nu arată bine costumul pe mine.Or să fie în jur de 300 de persoane deci cred ca nu contează așa mult, ce părere aveți? Nu cred ca e mare lucru și așa nu mă observă nimeni din 300 de persoane...

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La cum vrei sa te imbraci, te vor observa sigur.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu strica nunta oamenilor, fiind cel mai important eveniment din viata lor!
Mergi imbracat decent si clasic, asa cum merg toti nuntasii: costum, camasa, pantaloni clasic si pantofi.

Daca nu ai asa ceva, stai acasa, dar nu strica nunta oamenilor, ca nu-i normal sa te duci imbracat ca la joaca, sau plimbare, ori la iarba verde, cu blugi rupti si tenisi in picioare.

| Costo001 explică (pentru Violleta2022):

Cu ce le stric eu nunta din 300 de invitați? exagerezi extrem de mult vremurile s au schimbat

| Violleta2022 a răspuns (pentru Costo001):

Apari in filmarile si pozele lor, prin asta le strici nunta.
Unul de pe strada cu haine rupte printre sute de nuntasi eleganti si frumos imbracati.
Intodeauna se gaseste cate unul la nunta, care sa le strice pozele si filmarile mirilor, fiindca sunt incapabili sa inteleaga ca la nunta NU se merge ca la piata sau la joaca, ci imbracat frumos, elegant, ca sa le cinsteti nunta, nu sa le-o faci de ras, aratand ca tu nu dai doi bani pe cinstea si onoarea care ti-au facut-o sa te invite.
Stai acasa si trimite darul daca nu ai cu ce te imbraca!

| Costo001 explică (pentru Violleta2022):

Lasa ca sunt chiar acum aici și nu am stricat nici o nuntă, mi am pătat și tricoul cu sarmale...

Bravo, te-au ajuns blestemele mirilor, de aia ti-ai patat tricoul laughing acum esti nevoit sa stai dupa masa, ca sa nu te mai vada nimeni, macar nu mai apari in filmarile lor, sau in poze.
Pe aici, se mentioneze pe invitatie ce tip de imbracaminte sa poarta (dress code), tinuta clasica, eleganta, speciala pentru nunti, tocmai pentru ca miri sa aiba niste poze si filmari de vis, ca aia este ziua lor cea mai frumoasa.
Ori esti tras de mana si asezat intr-un colt indepratat de sala, daca esti imbracat cu haine mai ponosite sau neelegante, ca nimeni nu apreciaza la nunta sa vii fara pic de respect pentru miri, in haine de joaca sau, de sport sau de casa. Se apeleaza la bun simt si daca nu-l ai, vei vedea reactia lor, dupa nunta, cand te vad in pozele lor.

Reguli de eticheta: ce sa NU porti la o nunta

Renunță la blugii și pantofii tăi de zi cu zi
Nu contează dacă codul vestimentar cere ținută „casual": blugii, tricourile, pantalonii scurți și adidașii nu sunt niciodată potriviți pentru a fi purtați de invitați la o nuntă. Arată respect față de miri îmbrăcându-te formal. În plus, nu va arăta grozav nici în fotografiile de nuntă dacă te îmbraci sport. "

https://www.doc.ro/frumusete/reguli-de-eticheta-ce-sa-nu-porti-la-o-nunta

https://www.doc.ro/frumusete/reguli-de-eticheta-ce-sa-nu-porti-la-o-nunta

suntserios
| suntserios a răspuns:

O să te confunde cu fotograful.

| sammie a răspuns:

Pantaloni rupti si nike la nunta? Pfff... Toti o sa rada de tine.

| Costo001 explică (pentru sammie):

De ce să radă? Ce ți se pare așa ieșit din comun?

| sammie a răspuns (pentru Costo001):

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai normal ca nu te observa daca stai la masa ta dar la nunta important e sa te distrezi nu sa incerci sa nu te oberve nimeni.

| ClaRa91 a răspuns:

Pe pantaloni sa ai sclipiciuri iar pe tricou mesajul :''Di puta madre''. Asa poti fi cool.
Sa nu uit! Si slapi de plastic in picioare ca-s comozi.

| Costo001 explică:

Mi se pare exagerat "te faci de râs"Nu mai suntem în 1990 suntem în 2023 totuși