Urata chestie...roag-o pe mama ta sa stea de vorba cu bunica-ta si sa-i explice ca mai trebuie sa iesi si tu, nu sa stai inchisa in casa. Sau poti sa vorbesti foarte clar cu ea si sai explici ca vremurile sau schimbat si ca nu mai suntem in epoca de piatra. Trebuie insa so intelegi si tu un pic.parintii tai te-au lasat in grija ei si poate ea se teme sa nu cumva sa patesti ceva. Totusi vorbeste cu ea foarte serios. Mult succes:*
In primul rand ar trebui sa incerci sa o intelegi.am trecut si eu prin asa ceva:procedeaza asa pentru ca nu vrea sa patesti ceva, pentru ea esti o responsabilitate.incearca sa-i explici, sa vorbesti calm, fara cearta. daca nu merge nici asa fa cum a zis mama ta, nu o baga in seama, las-o sa vorbeasca, zi ca ea si fa ca tine.multa bafta!:*
Credeti'ma ca am stat de vorba cu ea cu calm i'am explicat ca nu mai este ca pe timpuri acum e altceva ea nu o tine pe a ei. eu nu trebuie sa ies ca daca ies ma fac de ras ca ma vede lumea ca ma plimb prin oras si la ea asta e o rusine.
croissant întreabă: