Majoritatea pastilelor care "repara" psihicul au la inceput efect invers : accentueaza toate starile pe care le ai deja. In timp o sa treaca, o sa se diminueze, or sa inceapa sa isi faca efectul.
Nu m-am gandit la asta, multumesc.
Prefer sa nu, efectiv le spui ce probleme ai si iti dau niste cacaturi care considera ei ca te ajuta sa le depasesti... voiam sa fac chestia asta, sa depasesc chestia cu nervii fara un medic d-asta am si publicat intrebarea mea poate gasesc un raspuns ajutator.dar mersi ca ti-ai dat interesul
Da, decat sa simt nepasarea lor mai bine ma abtin.dar da, e plauzibila treaba dar ca sa te descarci iti trebuie o persoana de incredere nu poti sa te extinzi unde apuci ..merci
Cauta cat mai multi prieteni cu care sa poti dialoga, fara sa apara contradictii. incearca sa scrii povestioare cu felul in care vezi tu o relatie placuta si echilibrata
Imi plac chestiile fictive dar asta nu inseamna ca ce extind eu pe acolo devine efectiv realitate, imi place sa scriu cand efectiv simt ca nimic nu e cum vreau, cand ma simt demoralizata si inteleg ce vrei sa spui prin scrie efectiv cand o sa vezi chestiile pe care le-ai scris peste ceva timp o sa te bucuri ca ai depasit problema respectiva, ca esti puternic si ai atins inca un pas catre maturizare..multam pentru sfat si timpul acordat
Da, plin de inteligenta raspunsul tau..practic am inteles faza cu hormonii, e normal la varsta mea sa-i am dar asta nu trebuie sa insemne ca asa trebuie sa (,) se manifeste, e totusi anormal din punctul meu de vedere,, dragule "