| andreeaioanageorgiana2472 a întrebat:

Bună seara, am o problemă, sper că nu sunt singura cu aceasta problema, îmi este totuși greu sa spun pentru că am impresia că sunt ultima ciudată. Increderea mea de sine a început să scadă considerabil, nu am fost niciodată intr-o relație ok cu ea. De la un timp am început să am un comportament ciudat, am diferite obsesii sa fiu non stop curată, cu toate că fac dus mă simt câteodată murdară și îmi schimb hainele foarte des, chiar de trei ori pe zi pentru că nu mă simt ok in pielea mea. Știți acel sentiment când vă simți insecure când sunteți în public și nu va place cum arătați, acest sentiment îl trăiesc dintotdeauna, doar că acum și când sunt singură în casă simt acea stare. Simt că nu mă pot uita in oglindă, încep să mă urăsc din ce in ce mai tare. Îmi urăsc corpul sa-l văd în oglindă și burtica mea de care nu pot sa scap in niciun fel. Sunt oare singura așa?

Răspuns Apreciat de Editori
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Bună, oamenii sunt mereu critici, mai ales în aceste zile unde găsesc orice lucru " diferit" ca fiind ciudat.
Ideea este ca nu trebuie sa pui atâta presiune pe tine, părerea lor nu trebuie sa te afecteze, pentru ca părerea unui om care nu te cunoaște despre tine nu valorează nici măcar 2 bani.
Încearcă să petreci mai mult timp cu tine, un suflet frumos întrece orice corp, dacă problema nu dispare, trebuie sa consulti un psiholog.

3 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns:

Nu, nu ești singura cu toți avem odată în viața această problemă important este sa înveți să te accepți tu însăți și dacă problema persista părere mea este ca ai putea sa discuți cu un psiholog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o problema cu propria-i persoana!, persoana pe care ar trebui sa o iubesti & apreciezi cel mai mult pe lumea asta - PT CA ACEEA PERSOANA, ESTI TU!
TU ESTI CENTRUL UNIVERSULUI TAU, SI DACA ACEL UNIVERS E TULBURAT, DE TINE! NU E BINE!
FA PACE CU PROPRIA-I PERSOANA!
FA PACE, CU TINE!

INVATA SA TE IUBESTI PT CEEA CE ESTI! SA TE ACCEPTI, CU TOT CU DEFECTE!

Fara o relatie de calitate cu propria-i persoana, cu EU!, nu ai cum sa fi fericita, cu adevarat!
Fii blanda cu tine! Daruieste-ti dragoste, afectiune si intelegere!
Nu-ti minimiliza defectele! Dar nu incerca sa faci din ele o DRAMA! NIMENI NU E PERFECT PE LUMEA ASTA!

" We were born to be real, not to be perfect! "

Ce se poate corecta/ indrepta / minimiza, LUPTA! sa corectezi/ indrepti/ minimizezi! Ce nu, ASTA ESTI!, SI E PERFECT OK ASA!

In plus, gandeste-te!
Un caracter frumos & moral e MULT MAI MULT DECAT UN CHIP FRUMOS!
Incearca, mai intai, inainte de toate! ASTA, sa corectezi la tine, daca e necesar! Asta ar trebui sa fie cu adevarat obiectivul tau, si al oricui!

Schimba-ti perspectiva asupra Propriei persoane!
Iubeste-te! Fii narcisista, chiar! FARA SA EXAGEREZI CU IUBIREA DE SINE!, TOTUSI INDRAZNESTE!, SI TE IUBESTE! happy PT CEEA CE ESTI, NU PT CEEA CE VREI SA DEVII!
INDRAZNESTE SA FII FERICITA CU CE AI DEJA! CU CEEA CE ESTI!

Schimba-ti GANDIREA! Comportamentul in bine, fata de tine si fata de ceilalti!
Revizuieste-ti Moralitatea, fii mai buna cu tine si ceilalti, mai demna, mai darnica, mai blanda, mai ingaduitoare!
Esti mult prea dura cu tine insati! De aici nefericirea ta! Invata sa te accepti, iubesti & apreciezi! Nu te vei mai simpti asa ciudata happy, cand VEI REUSII!

| asinedthereal a răspuns:

In momentul in care te vei accepta sincer asa cum esti, in momentul in care te vei uita in oglinda si nu ti va pasa de cum te vad ceilalti, atunci vei fi impacata cu tine si vei putea realiza orice iti vei propune, aspectul fizic face ravagii in lumea in care traim. Oamenii simt omul care nu se simte impacat cu el insusi, care nu se cosidera frumos, si din acest motiv acei oameni te vor privi asa cum te privesti tu. Uite, am o prietena care efectiv nu da doi bani pe parerea celorlalti, se ingrijeste corespunzator, se imbraca in stilul in care ii place, nu se considera frumusetea pamantului insa isi accepta corpul, din acest motiv are prieteni care o iubesc pentru cine e. E cel mai important sa faci pace cu tine si sa fii mai cuminte cu tine insuti, sa te accepti, pentru ca nimeni nu este perfect. Tu iti urasti aspectul corpului sau ceea ce este in interiorul tau, gen ceea ce gandesti, faci? pentru ca prin prisma corpului te vezi in oglinda.