Desi tu ai fost bizon ca ai blocat poarta omului, probabil si el si a batut joc de tine.
Aia cu blocatul nu lasa doar o hartie si pleaca,cineva a facut o gluma proasta,stai linistit,eu chiar am avut candva o caracatica la roata ca parcasem langa un gard si mi-au zis ca sunt pe spatiu verde, aiurea erau buruienile de langa gard, dar cu cine sa te certi, oricum in cazul tau a fost doar o gluma, mai mult ca sigur
Poate a avut cineva chef sa rada de tine atunci cand iti blocheaza ai stampila acolo, semnatura si e o chitanta. nu o foaie cu o mazgalitura nu te ingrijora ^^
Dar scria pe el mare titlu politia locala sigur :-s?
Frate, si eu pot merge acum la scara blocului si pun o hartie pe parbrizul la unei masini a vecinului Ii scriu acolo cu litere de tipar politia locala, v'a fost blocata roata datorita incalcarii ( cred ca asa se zice ) proprietatii private. pentru a rezolva situatia, sunati la nr de tel cutare -II-. si gata! am facut gluma! daca nici 2 minute nu ai stat cine draq sa te vada pe tine si sa iti si scrie acea "chitanta" asa repede? calmeaza'te, nu e niimic