| Pisicatttrgbg a întrebat:

Bună seara! Am realizat ca am dezvoltat o dependenta destul de grava de telefon, 7 ore pe zi +TV
M-am gândit ca as putea face asa, având în vedere ca pana la ora 2 am cursuri, as putea sta asa.
De la 2 la 2 și un sfert.
De la 4 la 4 și un sfert si tot asa din 2 în 2 ore. Am prieten și o viata destul de sociala activa dar chiar îmi doresc sa renunț. Ce as putea face în acel interval și spuneți-mi dacă ma puteți ajuta cu alt program, mulțumesc, menționez ca am 17 ani

Răspuns Câştigător
| anamaria82726 a răspuns:

Pai cand nu stai pe telefon, la tv, pe laptop etc. poti face multe lucruri pana la urma. De preferat este sa stai cu cineva, nu singura. Daca esti in casa poti face un puzzle, poti sa incerci combinatii de haine, poti incerca un make-up, daca ai animal de companie te poti juca cu el, poti sa gatesti ceva, poti sa faci un antrenament etc. Astea imi vin pe moment. In general orice faci impreuna cu cineva este mai distractiv. Probabil ca cel mai placut este sa iesi cu prietenii la plimbare prin parcuri, sa mancati undeva, sa discutati lucruri, putetu si asculta muzica atat timp cat nu stai tu cu ochii in telefon)). Activitati de facut se gasesc. Adica ca sa iti umpli timpul te poti apuca de un sport, un instrument, voluntariat, teatru etc.

1 răspuns:
| Pisicatttrgbg explică:

Și ca am miopie, -1.70