Se intampla sa te apuce depresia si sa ajungi prin parti gresite. Chiar daca suna tipic...trec prin asta, sufar de depresie si atacuri de panica de 2 ani . E trist cand o spun, dar nu ai vrea sa fi in pielea mea, deci fa ceva pentru a fi ok inainte sa ajungi unde nu trebuie. Da tot ce poti pentru a nu avea vreodata regrete...pt ca mai bine regereti ceva ce ai facut decat sa nu faci nimic.
Putem vorbi ani poate chiar zile, dar acolo in trecut totul e doar o poza proasta alb-negru. Cu totii stim ca trecutul nu poate fi schimbat dar unele poze le putem decupa. sper ca ai inteles mesajul desi am multe indoieli.
Buna.
Eu cred ca trebuie sa ignori ce zic unele persoane, si sa incerci sa faci intr-un fel, incat sa-ti fie tie bine. si daca spui ca unele persoane "te-au iubit", iar acum te privesc ca pe un nimeni, nu le da atentie, pentru ca se prefac. Inseamna ca nu te-au iubit... dar daca tu chiar le-ai ranit, ar trebui sa le dai niste explicatii si sa incerci sa-i convingi ca iti pare rau, in caz ca iti pare. Cu timpul, totul se rezolva, crede-ma. trebuie doar sa ignori rautatea din jurul tau, in caz ca nu esti de vina. Atat!