| AaNeEmOnAa99 a întrebat:

Buna Seara -.-
Am sa fiu directa happy

Oare trebuie sa pierzi? Ce se intampla atunci cand pierzi totul? Ce se intampla atunci cand simti ca acolo, candva, o data erai totul straight face? Iar acum te simti in + >!?
Ce se intampla atunci cand dezamagesti, gresesti iar timpul nu.l mai poti da inapoi? Ce se intampla atunci cand te simti asa neputincios si trebuie sa lasi timpul sa treaca dar ( degeaba ) ca si cum viata ar trece pe langa tine fara sa-ti dai seama iar acele greseli sa ramana acolo?

Ce se intampla atunci cand persoanele care credeai ca tin la tine si te " iubesc " Si-au pierdut increderea in tine si te privesc ca pe un nimeni?

Vreau multe pareri despre acest subiect, Sunt satura de raspunsuri gen : Capu' Sus, Si eu am trecut prin asta happy

Fundaa. ^.^
sad

Răspuns Câştigător
| SecretLady91523 a răspuns:

Se intampla sa te apuce depresia si sa ajungi prin parti gresite. Chiar daca suna tipic...trec prin asta, sufar de depresie si atacuri de panica de 2 ani happy. E trist cand o spun, dar nu ai vrea sa fi in pielea mea, deci fa ceva pentru a fi ok inainte sa ajungi unde nu trebuie. Da tot ce poti pentru a nu avea vreodata regrete...pt ca mai bine regereti ceva ce ai facut decat sa nu faci nimic.

3 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

Putem vorbi ani poate chiar zile, dar acolo in trecut totul e doar o poza proasta alb-negru. Cu totii stim ca trecutul nu poate fi schimbat dar unele poze le putem decupa. sper ca ai inteles mesajul desi am multe indoieli.

Răspuns utilizator avertizat
| Daaa a răspuns:

Buna.
Eu cred ca trebuie sa ignori ce zic unele persoane, si sa incerci sa faci intr-un fel, incat sa-ti fie tie bine. si daca spui ca unele persoane "te-au iubit", iar acum te privesc ca pe un nimeni, nu le da atentie, pentru ca se prefac. Inseamna ca nu te-au iubit... dar daca tu chiar le-ai ranit, ar trebui sa le dai niste explicatii si sa incerci sa-i convingi ca iti pare rau, in caz ca iti pare. Cu timpul, totul se rezolva, crede-ma. trebuie doar sa ignori rautatea din jurul tau, in caz ca nu esti de vina. Atat!