| Yourss a întrebat:

Bună seara, am și eu o întrebare.Am o prietenă care are 14ani ( în mai face 15 ) iar eu am 17 (fac 18 in iulie) diferența dintre noi e cam 2ani si 8luni. Este legală relația? Am citit pe internet că este interzisă relația intima,( n-am de gând asa ceva).nu știu dacă asta se numeste corupere de minori sau nu deși ne cunoaștem dinnainte. Chiar am nevoie de un răspuns că n-aș vrea probleme…

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca sunteti doar prieteni, nu este nici o problemă.

| MarianWLF a răspuns:

Orice relatie intre un minor si un major e ilegala, dar acum nu e ca si cum o sa se trezeasca cineva sa va reclame la politie, aveti grija sa nu faceti prostii.

| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat ea are sub 15 ani este ilegala si se poate considera corupere de minore, iar daca faci sex cu ea, te poti trezii dupa gratii, fiindca este protejata de lege.
Dar de ce nu-ti gasesti o fata mai matura, apropiata de varsta ta si te arunci la fetite mici, de scoala generala, care iti pot aduce numai necazuri in viata, daca parintii ei afla si te actioneaza in judecata ca le-ai corupt fetita?

| Yourss explică (pentru Violleta2022):

Ai luat-o prea departe, mă refeream doar ca si prieteni. In plus părinții stiu deja.in plus nu i diferenta atat de mare, exista cazuri mai nasoale

| Violleta2022 a răspuns (pentru Yourss):

NU este vorba de diferenta aici ci de protectia legala, unde copii sub 15 ani sunt de neatins.
Nu cred ca parinti stiu si ar fi de acord cu o relatie la anisorii astia, sunt mama, ce naiba si nu as concepe asa ceve la 14 ansiori.
Dar nu inteleg, de ce nu esti tu capabil sa-ti gasesti o fata de varsta ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este legală atâta timp cât nu întrețineți acte indecente. Adică perverse dinalea...

| Yourss explică (pentru anonim_4396):

Deci este legal? Oricum nu aveam degând mai ales că ne stim de mult