Of,imi pare tare rau sa citesc asa ceva, daca esti sigur ca o iubesti, ia-o la tine pana se pune pe picioare, ai grija de ea, saraca sigur e traumatizata de ce e la ea in familie.Incearca sa iei legatura cu protectia copilului sa declari ce face tatal cu familia, l-ar decade din drepturile parintesti, iar mama ei sa fie plasata impreuna cu copii la un centru pentru mamici, si o vor ajuta sa isi gaseasca de lucru. Asa se intampla in multe familii, sper sa se rezolve cu bine. dar ar fi bine sa o iei pe iubita ta la tine, daca tu lucrezi si ea isi va gasi de lucru veti avea destui bani sa va intretineti.
Am făcut protejat, amândoi ne-am dorit asta
Fapta comisă de un major cu un minor cu vârsta între 15 și 18 ani, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Faptele prevăzute nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă nu depăşeşte 3 ani.
Atata timp cat ati fost de comun acord, stai fara probleme, nu are ce sa ti se intample si fiind doar 3 ani diferenta cu atat mai bine.
Ar mai fi și alta problema, ea vrea sa se mute la mine... Zilnic tatăl ei bea și o bate pe mama ei iar mama ei face numai ce ii spune soțul ei, știu asta pentru ca am fost de față o data, tatăl ei i-a spus ca ce ii mai trebuie ei școală, ca sa se lase de școală umbla cu tot felul de oamenii și le da lucrurile din curte pe bautură
Ea mai are 5 frați, sora ei mai mare a fugit de acasă tot din aceleași motive, fratele ei mai mare lucrează în străinătate, iar iubita mea e acasă cu ceilalți frați mai mici, ea abia acum sa întors acasă la părinți ei pentru ca a încercat săi împace, iubita mea de la vârsta de 11 ani a fost crescuta de o mătușa, mătușa acea profita de ea o bătea dacă nu ștergea masa cum voia ea o lua de par, chiar atunci am fost pe la ea în momentul acela mătușa ei a gonito la tatăl ei, tot mătușa ei a scos-o de la casa de copii și tot ea a gonito
O sa încerc sa fac tot ce pot, ea vrea sa se facă asistenta pot pune pariu ca părinți ei nu știu ce își dorește sa se facă, o sa fac tot ce îmi sta în putință sunt conștient ca voi avea de suportat foarte multe
Of,imi pare tare rau sa citesc asa ceva, daca esti sigur ca o iubesti, ia-o la tine pana se pune pe picioare, ai grija de ea, saraca sigur e traumatizata de ce e la ea in familie.Incearca sa iei legatura cu protectia copilului sa declari ce face tatal cu familia, l-ar decade din drepturile parintesti, iar mama ei sa fie plasata impreuna cu copii la un centru pentru mamici, si o vor ajuta sa isi gaseasca de lucru. Asa se intampla in multe familii, sper sa se rezolve cu bine. dar ar fi bine sa o iei pe iubita ta la tine, daca tu lucrezi si ea isi va gasi de lucru veti avea destui bani sa va intretineti.
Nu cred, oricum, nu mai are mult pana face 18 ani. Ai grija totusi, sa nu ii dai motive sa minta pana nu implineste 18 si sa spuna ca nu a vrut pentru a se razbuna
Stai frate linisti este doar trei ani diferenta intre voi daca si ea este de acord nu ai de ce sa iti faci griji!
Vecinii mei au o diferenta de varsta de 10 ani intre ei si sunt casatoriti de mai bine de 15 ani!
O sa vă țin la curent cu ce se mai inrampla pe parcurs