| Budutsu a întrebat:

Buna seara!
Am si eu o intrebare legata de bautura alcolica, am fost azi la un majorat la un prieten drag, am consumat cam un sfert pahar de Alexandrion de 37, 5% niste vin alb si rosu si 2 beri, totul bine si frumos dupa paharul de Alexandrion am ametit putin.
Cand am ajuns acasa am vomitat si era de culoare portocalie cred si a inceput sa ma stranga un organ dinspre abdomen.
Sunt in regula?
Daca nu ce sa fac?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„niste vin alb si rosu"
Aici nu ai spus cantitatea.
Pe langa faptul ca nu esti obisnuit cu bautura, le-ai mai si amestecat.
Iti va trece in 2-3 zile.
Incearca sa nu mai repeti experienta.

Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Esti mahmur! Moare de varza sau bors ca sa-ti treaca.

Bauturile nu se amesteca.
Cel mai bine e sa nu bei deloc!

| pufulescu a răspuns:

Ai facut cea mai mare greseala posibila, ai amestecat bauturile! Asa ca da, esti in regula doar ca o sa ai o mahmureala strasnica.
Daca nu poti evita alcoolul, macar evita sa le amesteci!

| gapb a răspuns:

Ai toleranta foarte scazuta la alcool daca te-ai ametit de la un 50 de Alexandrion, pe viitor cunoaste-ti limitele, bea doar o bere sau mananca ceva inainte sa bei, pe viitor sa nu mai amesteci vinul rosu cu alte bauturi alcoolice, aceeasi poveste e si cu romul, daca bei, bei doar rom, asta e reteta de succes vomei

| 1onur a răspuns:

Te otrăvește! Nu mai consuma prosti! O să-ți faci rău! Băutura de orice fel este otravă curată! Maiiales bei într-un hal grav! de tot!

| DenDenX a răspuns:

Frate o să ți-o spun sincer:

1.Esti în regula, nu te speria.
2.îti va trece peste 1 zi sau 2..depinde
3.Pe viitor nu mai bea atât de mult..mai așteptată macar până la 18 ani... când te mai maturizezi.și e corpul pregătit pentru așa ceva