| anonim23 a întrebat:

poate stupida pentru unii insa pentru mine e f importanta. Trebuie sa ma duc sa fac niste analize de sange si nu vreau sa se afle ca fumez. Fumez de aprox 3 luni insa ai mei nu stiu de treaba asta. Stie cineva daca se depisteaza nicotina din corp?

5 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu mai fuma cateva zile (o saptamana e cel mai bine)consuma cel putin 2 l de lichide pe zi si totul e ok. Poate cu aceasta ocazie te lasi de fumat, e foarte bine pentru sanatatea ta sa faci acest lucru.

| Andreea_7493 a răspuns:

In 3 luni nu se observa tongue Poti sa bei o cana de lapte seara si nu se mai observa deloc, asta daca faci si radiografie. Daca nu, nu se observa absolut nimic, stai linistit

| Andreea_7493 a răspuns:

Sunt prea putine 3 luni ca sa se observestraight face Iti zic din proprie experientawinking Sa ne spui ce ai facut :p

| dada a răspuns:

Da. se descopera in sange.

nu stiu sigur in cat timp dispare nicotina din sange... dar zic zilele astea sa lasi tigarile pana cand iti faci analizele, si sa folosesti cat mai multe lichide. pentru curatarea organismului... ar fi mai bine sa te lasi de tot pentru ca nu iti fac deloc bine.

| anonim23 explică:

Din fericire, parintii mei nu au aflat ca fumez deoarece doctorul le-a specificat doar despre colesterol si inca ceva (gliceride/tricliceride) tongue