Pai, nu cred ca e cel mai concret lucru...Lucrul care te ajuta este comunicarea face2face, le-am facut pe ambele in engleza, si e o diferenta! Dar daca chiar vrei sa ti gasesti prieteni din alte tari, poti sa incerci pe insta, eventual, desi o sa sune ciudat, sa cauti la locatii un loc, nu neaparat america, ca nu doar acolo se vorbeste engleza, si sa gasesti o poza cu un adolescent, si poate sa i scrii in comm"nice pic", sau sa i dai dm cu " what’s up?" ...idk oricum, iti zic eu, mai bine mai invata fraze de comunicare si uita te la seriale sau filme in engleza, si o sa te prinzi! Prima data o sa oti fie mai greu sa vorbesti, da eu, de exemplu, am fost in Viena vara trecuta, si am stiut doar engleza, si am stiut sa raspund sau sa cer toate intrebarile necesare. Sau incearca daca ai la tine la liceu proiectul Erasmus, sa te inscrii in el, eu merg saptamana viitoare in Italia. Can t wait!
Sunt probabil zeci de mii de forumuri, grupuri deschise de Facebook, comunități de YouTube unde îți poți exersa engleza cât vrei tu
Ori intri pe diverse grupuri de americani, ceva sa aiba legatura cuvreun hobby de-al tau ca sa te integrezi mai usor si sa ai puncte de discutie, ori pur si simplu scrii si tu acolo pe Facebook : Amy, mark, susan etc )))) si sigur iti apar varietati de americani, le dai cerere si mesaj si le spui siuatia ca pana la urma ce te doare si sa te considere ciudat ca doar is pe alt continent.