Nu e adevarat, si eu am facut la fel ca tine tot de craciun tot cu baiatul depotrivit apoi a urmat un an de pauza pentru a nu mai face aceeasi greseala si pentru ca dupa parerea mea am inceput prea repede
Durerile de cap si nervozitatea sau chiar dureri usoare de sani pot aparea din diferite motive. (de exemplu pot aparea inainte de menstruatie). Sti de obicei cand banuim ca avem ceva si stim care sunt simptomele ni se pare deja ca le avem, dar sunt simptome false.
Buna Ana! Eu sunt Alex! Mi-as dori din tot sufletul sa primesc un mesaj de la tine aici pe tpu.ro cu id-ul tau sa vorbim mai multe!
Te inteleg prin ce ai trecut.eu implinesc 19 ani pe 11 martie si multumesc lui Dumnezeu sunt inca virgin! Vreau sa ma astept pentru momentul perfect.si acel moment unic in viata, nu e pentru acel baiat care te face sa zici: baiatul asta.chiar nu ma va dezamagii vreodata ...acel moment unic in viata e atunci cand cresti mai mare.si vei putea zice: DA! POT SA IMI FAC PROPRIA FAMILIE! sunt pregatita pentru pasul asta!
Crede-ma.mi-ar face mare placere sa vorbim te rog lasa-mi un mesaj cu id-ul tau!
Activitatea fizica creste nivelul de oxigen, stimuleaza fluxul sanguin si impinge celulele tinere ale pielii la suprafata, ceea ce determina o infatisare mai tanara si o stare de spirit mai buna. Femeile secreta in timpul actului sexual estrogen, un hormon care face parul mai lucios si pielea mai neteda. S-a constatat ca sexul reduce defectele pielii, curata porii, astfel pielea devine mai catifelata.ele mai multe dintre femei sunt obsedate de diete si de slabit. Ei bine, daca nu stiati deja, aflati ca sexul slabeste. Poti arde pana la 300 de calorii în timpul unei partide de sex. Pe langa estrogen, in timpul unei partide de sex mai este secretat si hormonul DHEA, care ajuta la intarirea oaselor, dar mai ales, ajuta la scaderea in greutate. El actioneaza, alaturi de estrogen pentru a creste "ciclul acizilor grasi", care maresc rata metabolismului si ajuta femeile sa arda caloriile.Toti muschii corpului devin mai activi si tonifiati. E mai placut decat sa fi alergat cativa kilometri sau sa te fi chinuit cateva ore la sala de fitness. O partida de sex intareste muschii pelvisului, posteriorului, bratelor si coapselor.Eu nu iti zic sa faci sex dar mai mult sex mai putin stres. sper ca ti-am fost de ajutor... Fundita?
anonim_4396 întreabă:
user449549 întreabă: