| crasanda1993 a întrebat:

Buna seara am si eu o problema.deci sa incep Am 19 ani 1.80 si 60 de kg.deci trageti singur concluzia...sunt foarte slab.ce imi recomandati si mie sa ma ingras.dar sa nu incepeti sa spuneti sa mananc de 10 ori.problema e ca nici nu slabesc nici nu ma ingras.eu vruiam sa incerc sa iau naposim.1 pastila pe zi.am citit ca o doza asa mica nu afecteaza.sau poate imi propuneti voi altceva.proteine ceva nu conteaza.va multumesc!

4 răspunsuri:
| cipryany a răspuns:

Apuca-te de sala, am asa am facut eu si am pus vreo 5 kg in 3 luni.

| albastrikka a răspuns:

Sala plus vitamine din grupa B

| DdoarEuuu a răspuns:

Papa si u mai mult seara.ca, atunci se aduna toate calorile. sti papi si dupa ai o pofta mare de somn ...si daca nu ai pofta de mancare sunt la farmacie niste fitamine centrum http://www.google.ro/......tp?/search sunt vitamine dupa 2 saptamani ce iei in fiecare zi isi face efectu adica ai mai multa pofta de mancare.:). succes.
Funda!:*

| Yukidaruma a răspuns:

Poti lua calciu, calciu creste potfa de mancare si asa vei manca mai mult, dar vezi...sa nu abuzi de el ca s-ar putea sa te ingras mai mult decat trebuiewinking

P.S; inainte sa il iei sa ceri aprobarea medicului care iti va spune cat si cum sa il ieiwinking