| Bogdan_4881 a întrebat:

Buna Seara am si eu o problema mare, nu reusesc sa imi fac prieteni, am 20 ani, si nu am nici prietena nici nu am avut, cu colegi de clasa nu ma prea inteleg, rar vorbim, iar atunci cand vorbim se refera strict la liceu, sunt o persoana mai timida, am alte preocupari decat ei, in plus am si probleme cu parinti tatal meu e plecat dincolo de 7 ani, anul trecut mama si tatal meu au divortat, am o mama pot sa spun foarte buna dar uneori ma jigneste si ma doare rau atunci cand o face am incercat sa ii explic dar degeaba, nu stiu sunt deprimat nu stiu ce sa fac, poate puteti sa ma ajutati.Multumesc

Răspuns Câştigător
| mirelwshha a răspuns:

Pai din cauza timiditatii poti pierde momente importante din viata. incearca sa te schimbi, dar nu intelege gresit, incearca sa fii un pic mai comunicativ, mai "prietenos" daca pot spune asta...sh sa iti spun un mic secret: "sunt si fete carora le plac mai mult baietii timizi decat tupeistii"!winking

2 răspunsuri:
| Schoompika a răspuns:

Si euu eram timida dar cand am vorbit prima data cu o colega din clasa am inceput sa comunic cu toti colegii si sa ma impac bine cu ei.trebuie sa te folosesti de sistemul "amicul" adica sa iti faci un prieten cu care sa te impaci foarte bine si sa vorbesti cu el multe chestii din clasa,viata etc.(nu ma refer sa-i zici neaparat tot, doar ce vrei tu)dupacare vei vedea ca te vei obisnui sa nu mai fii retras si sa vb foarte mult cu toti, iti vor deveni buni prieteni si vor vorbi cu tine si fetelewinking. Bafta!

| m2d2lin2el2 a răspuns:

Mai intai fa cunoastinta cu un amic de-al tau si dupa cunoasteii toti prieteni poate asa ai noroc