| JulietteJokes a întrebat:

Bună seara! Am terminat cu bacul la istorie si ma macină ceva foarte tare (nu pot sa dorm). Deci la subiectul 1 si 2 am facut totul bine fara probleme si sunt sigura de ceea ce am facut. Ideea sa ii felul următor. La subiectul 3 trebuia sa facem un eseu urmărind statul postbelic si oarecum războiul rece. Eu am scris absolut tot ce stiam despre acest capitol, dar nu am urmarit acele liniuțe pe care ni le cere subiectul fiindcă m-am panicat foarte tare! Desi tot ce am scris ei reprezintă informație cu privire la subiectul în cauza.îmi e teama ca o sa imi scada mai mult de 20 de puncte din eseu. Credeți ca se poate? ..adica avand in vedere ca am fost pe subiect si am scris cam ce se cere, doar ca nu am urmat in mod concret cerințele eseului? Chiar sunt demoralizata...si m-am panicat foarte tare în timpul examenului

2 răspunsuri:
| 94Lucifer94 a răspuns:

Stai liniștită, sunt sigur că nu vor scădea atât de mult. Eu când am dat bacul la fel, nu am știut să urmez cerințele eseului, dar tot mi-au punctat pentru ce am scris despre acel subiect.

| Adry05 a răspuns:

Asta numa un profesor de istorie poate sa-ti spuna.