| federerdinamo a întrebat:

As avea si eu nevoie de idei de cadou pentru verisoara mea, implineste 17 ani.Mentionez ca suntem la mare distanta si ne vedem doar in vacante, insa ne intelegem ca doua surori. Ce cadou as putea sa ii fac, in afara de imbracaminte si tablou cu poze cu noi doua pentru ca acest cadou la 18 ani mi-ar placea sa il daruiesc. Idei ceva? Orice idee e buna venita. Multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| bbu2eugen a răspuns:

O bratara din argint grafata cu numele ei.

3 răspunsuri:
| FineBroAndy a răspuns:

Ai putea să-i dai un lănțic cu o jumătate de inimioară, iar tu să porți cealaltă jumătate, să îi arăți că sunteți apropiate chiar și la distanță :-)

| j1NNNx a răspuns:

Pai cel mai bine ar fi ceva ce ar trebui sa ii aminteasca mereu de tine. Si cea mai buna idee e cea a lui Fine' happy

| 앨리스 a răspuns:

Apoi...gandestete la personalitatea ei si la ceea ce ii place, chiar daca eu am sa-ti dau exemple de cadouri nu e sigur ca ii vor placea ei, iar dupa parerea mea tu esti cea mai in masura sa iti dai seama ce o sa-i placa. Poti sa-i cumperi ceva util, dar daca este adepta frumosului poti incerca cu acesorii sau chiar cosmetice.(sper ca nu te-am obosit cu comentariul meu lung big grin )