Acum mulți ani cine intra la Drept era boss.
Acum Dreptul a devenit ceva foarte ușor și foarte accesibil. Gândește-te câte facultăți de drept sunt in țara asta (și la stat și la privat) și automat câți absolvenți sunt in fiecare an. Extrem de mulți. Iar dacă nu ai o pasiune pentru acest domeniu și nu ai pile și un oarecare talent atunci e foarte greu sa îți faci o cariera in domeniul asta, sa nu mai zic ca e greu sa găsești un salariu decent.
Eu in locul tău as pleca, asta as face eu, mai ales ca ești tânăra, ai toată viața înainte, mai vezi lumea, mai strângi niște bani și poți veni in țara in câțiva ani sa începi o afacere sau ceva dacă nu vrei sa ramai acolo.
E alegerea ta, e posibil și sa nu îți placa acolo și sa regreți după aceea.
Dar ce ai putea tu sa faci e sa întrerupi facultatea, se pot întrerupe studiile pentru maxim 2 ani. Știu ca se poate in toamna sau vara, dar întreabă la secretariat dacă e ok și după prima sesiune.
E alegerea ta orice ai face, eu ti-am dat doar un sfat, in sensul sa nu îți pui toate speranțele in aceasta facultate.
Si eu te sfatuiesc sa iti ingheti anul. Nu sa renunti de tot.
Eu mi-as termina studiile daca as fi in locul tau. Dar daca vrei sa pleci, macar nu renunta de tot. Ingheata anul si vezi dupa ce si cum...
anonim_4396 întreabă: