Eu iti recomand sa nu iti faci un tatuaj dar daca vrei uite cateva idei:un inel care sa simbolizeze prietenia ta cu cineva, o inima in jurul careia sa fie un bilet pe acre sa scrie numele persoanei iubite, poti face o floare care sa simbolizeze pacea, un sarpe care sa simbolizeze intelepciunea ta. Poti sa faci tatuaje pe baza lucrurilor simtite de tine. daca ai avut o trauma de ex poti face un tatuaj pe baza acestei teme. dar eu nu iti recomand deoarece este ff dureros si nu merita... dar totusi este viata ta asa ca fa ce simti
Si stergerea tatuajelor mai dureaza intre 8 luni si 12 in mai multe sedinte.
Pai in primul rand ele se fac cu acul si e foarte dureros.Am avut o prietena care si-a facut un tatuaj dar sa imbolnavit de la el deoarece a inceput sa i se infecteze Te-as sfatuii sa nu ti-l faci deoarece e permanent si te-ai putea imbolnavi din cauza lui. Dar mai bine vorbeste cu prietenii sau parintii.
Sper ca te-am ajutat Te rog fundita :X
Stiu si sunt foarte constienta si de asta am si apelat sa spun asa, la anumite pareri aici. Nu prea am cui sa ii cer parerea si mi s-a parut mult mai bine sa pun o intrebare aici pe TPU. Nu am incredere oricum in asa zisi " prieteni ", cu timpul am ajuns la concluzia ca nu prea exista. Dar nu asta e subiectul pe care as vrea sa ma axez oricum. Multumesc frumos pentru raspunsul dat.
Diutza18 întreabă: