| RickAstley69 a întrebat:

Bună seara, aș dori un rrăspuns cât mai serios la următoarea întrebare. Am 16 ani, curând fac 17 și simt că intru în depresie, deoarece nu am o iubită, nu știu unde sa găsesc una, unde ar fi cel mai ok loc unde aș putea să o găsesc?

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Faptul că nu ai iubită nu este un motiv să intri in depresie. Dimpotrivă ar trebui să te bucuri de vârsta asta și să o profiți din plin,ai timp o viață întreagă să-ți găsești jumătatea. La un moment dat și eu aveam o stare ridicată de anxietate tot din motivul ăsta. Nici până în prezent nu mi-am găsit o parteneră pentru că nu am mai încercat. Prietenii, inclusiv familia,mi-au ridicat moralul. "Cel mai ok loc unde aș putea să o găsesc" - Brothere, nu e ca și cum îți pune cineva în față o hartă care să te ajute să-ți găsești iubită undeva în lume. Aceasta apare fix când nu te aștepți, de aia se numeste iubire; este un sentiment imprevizibil, greu de controlat, iubirea forțată nu e deloc faină. Oricum multă baftă!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți poți găsi un iubit.

| mgtow a răspuns:

Cunostinte de baza, apelezi cand ai 18, acum nu e indicat. Cunostintele alea sa fie oameni trecuti de 30 nu copii

| Cehoslovacia a răspuns:

Daca vrei ceva serios femeile nu sunt serioase de la varsta asta, baga te p alea mai maribig grin

| Crescent a răspuns:

Te gaseste ea pe tine. Sau, va gaseste momentul potrivit mai bine zis. Nu iti gasesti o prietena pentru ca vrei si asa e la moda. Ci fata pe care o placi devine treptat prietena ta.
Tu ar trebui sa gasesti o fata pe care sa o placi. Ca iti lipseste asta. Dupa ce gasesti persoana potrivita, gata.
Daca nu stii unde o gasesti e alta poveste. Asta intrebi si tu mai exact. O gasesti in viata ta. Uita-te pe la scoala, prin vecini, prin prietenii prietenilor, peste tot. O sa stii tu cand apare

| PsihologDanielBotezan a răspuns:

Salut! happy Sper din inimă să te ajute acest răspuns al meu găsit în link-ul de mai jos!winking Sănătate, suflet drag! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai inseamna ca eu chiar trebuia sa ma omor pentru ca sunt gay si ca nu am avut nicio relatie sexuala pana la 19 ani.

| Bogdan1o a răspuns:

La școala. Colege de clasa. Alte fete din liceu.
Ieși cu prietenii și vei găsi. Nu e mare chestie. O să găsești tu fata potrivită.
Și nu ai motiv de depresie. Poți face multe chestii la 16 ani care sa te facă fericit.