Dupa parerea mea normal este cum va simtit voi, in special tu Daca tu nu simti ca iti doresti asta nu il lasa, daca tine la tine ar trebui sa inteleaga si sa nu se supere Daca se supara e posibil sa vrea doar "distractie" de la tine si nu e bine
Pe de alta parte, nu cred ca fetele care se lasa mangaiate/atinse in aceste zone sunt cu*ve, pur si simplu asa simt ele, exact cum am zis mai sus
PS: un baiat care stie sa faca un echilibru nu s-ar duce direct spre zonele alea, s-ar apropia usor, usor, astfel incat fata sa ii poata spune ca nu isi doreste acest lucru fara sa se ajunga la o situatia conflictuala
Sper ca te-a ajutat
Nu, nu este normal. Chiar el s a dat de gol ca are un interes cand a spus ca fetele care permit asa ceva sunt cu*ve.
El a spus in acelasi timp ca fetele care permit NU sunt *****.
Mie ca baiat mi se pare normal dar as proceda diferit.
Cum anume?
Fac o atmosfera anume incat sa se simta si ea bine ajutandu-ma de un limbaj diferit
Pai nu este normal, dar este logic de ce incerca el aceste metode de seducere. Eu ca baiat iti spun ca as face la fel in locul lui, dar numai pentru a vedea ce fel de fata esti, sa vad daca pot avea incredere si daca ai ceda avansurilor sti tu ce ti-as face... Asta e adevarul despre majoritatea baietilor
qpDarkhot întreabă: