anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! Aseară am fost cu pisicul meu în vârstă de doi ani,de urgență,la cabinetul veterinar pentru că prezenta următoarele: tuse seacă timp în care scotea limba afara,respirație greoaie și șuierătoare. După consultație, medicul l-a diagnosticat cu bronșită..in momentul acela nu avea febră. Care sa fi fost cauza răcelii? Nu are acces afara și nici nu a stat niciodată in frig. La ora 1:30am a făcut 3 injecții și am revenit astazi, la ora 15 pentru inca trei injecții care i-au fost date în spatele gatului. Problema este alta. Mănâncă normal și bea apa, doar că este foarte somnoros și doarme aproape intr-una. A tremurat de vreo 3 ori timp de vreo 2 minute,dar în casă nu e frig, sunt 25°C,dar a încetat după ce l-am acoperit. De ce? Sa fie reacțiile adverse? Am observat că la litiera nu a fost decât o data până acum după ultimele injecții,dar a urinat foarte puțin. Dupa primele injecții nu a avut reacții adverse. Este grav? Ce am de făcut? Și în următoarele zile trebuie să merg cu el pentru tratament. Sunt disperata,va rog, explicati-mi dacă este bine și ce am de făcut.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
0 răspunsuri: