De acord cu Stoic Analysis.La scoala mergi pentru a invata, ideea liceului e sa iei bacul si sa te orientezi spre o eventuala facultate.Prietenii trebuie sa fie pe locul doi.
Continua sa termini scoala. Nu mergi acolo in primul rand sa-ti faci prieteni. Acolo mergi pentru a avea o diploma si un minim de cunostinte, pe care le vei folosi pentru a-ti incepe o cariera.
Daca iti vezi de treaba, raspunzi la ore, si inveti cat de cat ok, nu ar trebui sa-ti fie greu in a-ti face prieteni, atata timp cat nu dai celorlalti sentimentul de superioritate sau aroganta.
Sunt în aceeași situație cu tine dacă nu o sa reusesti sa îți faci nici acolo prietenii încearcă sa te focusezi pe tine mai mult dar cred ca o sa reusesti sa îți faci prietenii
Bună.Să știi că și eu înainte să încep liceul tot așa eram...mă gândeam cum o să fie sau dacă mă vor accepta colegii.De asemenea nici eu nu prea am fost bazată în seamă în clasele primare și gimnaziale, dar eu îti spun din propria experiență că la liceu e diferit, adică sunt persoane noi, mediu nou în care nimeni nu se cunoaște.Plus de asta lumea e mai matură adică nu mai au gândirea unui copil de clasele gimnaziale. Însa depinde și de tine, adică dacă ai sa stai cu teama asta mereu cu siguranță nu va vorbi nimeni cu tine.Așa că relaxează-te! Totul va fi bine!
Andreea_5238 întreabă: